<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> TEMPUR messe med et kreativt udtryk
green:ID

Annonce

TEMPUR messe med et kreativt udtryk

Unikt resultat med green:ID LED belysning

For TEMPUR har Conformo udviklet en messestand, hvor belysningen spiller en helt central og designmæssig rolle. Udover at skulle give et rigtig godt lys på selve messestanden, var kravene til belysningen også, at det skulle havde et unikt og eksklusivt udtryk.

 

Conformo kontaktede Ecofoss for mulige emner til projektet, og blandt mange kvalificerede muligheder faldt valget på LED lampen ”Round” fra green:ID.

 

Den unikke og fleksible lampe giver stor designmæssig frihed for kreativ montering. Det eksklusive og tidløse design gør, at denne lampe har mange anvendelsesmuligheder lige fra showroom og butik til køkken- og kontorbelysning og som her på en messestand for TEMPUR.


KLIK HER og se flere inspirationsbilleder med ”Round” lampen

 

conformo_1200x900_02

 

Høj lyskvalitet
Den cylinderformede ”Round” lampe har en høj farveægthed på CRI>90 og en lysvinkel
på hele 200° og dermed efterlader denne lampe et yderst godt lys i rummet.

 

Modellerne fås til alle dæmpningsformer, og driveren er indbygget, så man har et enkelt, stilrent udtryk ved den monterede lampe.
Derudover opnås også alle de velkendte fordele ved LED belysning som bl.a. mindre varmeafgivelse, ingen flimmer for øjnene samt et konstant godt lys i den lange levetid på over 50.000 timer.

 

Lampen findes i størrelserne: 60 cm, 100 cm og 120 cm.

 

KLIK HER og find “Round” lampen

Kontaktinformation
green:ID
Bækkegaardsvej 26
8800 Viborg
Tlf:7060 6560
Email:   info@green-id.dk