CCT-LED-paneler

Ullits & Winther valgte en fleksibel belysningsløsning med farveregulering af lysfarven til nyt konference- og kursuslokale

 

Ullits & Winther valgte en Fleksibel belysningsløsning med farveregulering af lysfarven til nyt konference- og kursuslokale


Revisionsfirmaet Ullits & Winther i Viborg er i disse dage ved at få lagt sidste hånd på nyt konference- og kursuslokale.

Kravet til belysningen var bl.a. at opnå et godt lys med god farvegengivelse.
Med da det nye lokale får flere anvendelsesfunktioner er det også vigtigt, at belysningen er fleksibel således lyset både kan tilpasses i lysstyrke og lysfarve samt styres i zoner, alt efter anvendelse af lokalet.

 

Ullits & Winther valgte endnu engang green:ID CCT paneler
Sidste år blev der hos Ullits & Winther renoveret flere lokaler i kontorbygningen. I kantinen blev der opsat green:ID CCT paneler 60x60 cm. med fjernbetjent farve- og zonestyring.
En fleksibel belysningsløsning med høj farveægthed CRI>90 samt fjernbetjent farveregulering af lysfarven. Ved denne løsning kan lyset tilpasses efter tidspunkt på dagen samt de enkelte formål lokalet anvendes til.

Grundet det gode lys, farvegengivelse og fleksibiliteten valgte Ullits & Winther netop samme CCT panel til det nye lokale i Viborg.

 

green:ID TrueColor CCT panelerne fås også i størrelserne:
30 x 120 cm. - 30 x 60 cm. og 30 x 30 cm.

CCT-paneler

 

Zigbee kompatibel
Med green:ID CCT panelerne er det muligt at opnå Zigbee styring
som bl.a. giver mulighed for at styre lyset via Philips Hue, Alexa og Google Home

 

KLIK HER og se udvalget af green:ID CCT paneler