strips-indbygget2

Unik belysning i indretningen

 

LED strips med ekstraordinær performance fra green:ID

 

Unik belysning skaber unik indretning

I stigende grad ses det, at man flere og flere steder anvender LED strips i alle afskygninger som et led i indretningen. Med højkvalitets LED strips er det nemlig muligt at skabe flotte og helt unikke indretningsløsninger.

strips-kontor
 
 

Stigende efterspørgsel både fra private og erhverv
Trods det, at LED strips ikke er et nyt produkt på markedet, ser man nu en tendens til, at man i højere grad også anvender de mere professionelle LED strips som led i indretningsprocessen.

 
Den kvalitetsmæssige udvikling af LED strips skaber en øget efterspørgsel både hos private forbrugere, som ønsker at anvende LED strips i indretningen for på den måde at skabe helt unikke belysningsløsninger i boligen. I stigende grad ses LED strips i private boliger anvendt bl.a. i køkkener, i baderum i forbindelse med lys i bruseniche samt til diskret udendørsbelysning.

I erhvervsbygninger anvendes LED strips også i stigende grad i forbindelse med konferencelokaler, receptionsområder samt kontormiljøer, hvor netop LED strips kan bidrage til en unik belysning og indretning.

 

LED strips med ekstraordinær performance


green:ID LED har et stort udvalg af strips med ekstraordinær performance og i yderst høj kvalitet
.

Alle green:ID strips er som standard TrueColor (høj farvegengivelse) men derudover omfatter sortimentet både kelvin-regulerbare strips (CCT/CTA) samt farveregulerbare strips (RGBW), der både har fuld farvespektre samt ægte hvid farve. Endvidere fås den ultimate kobling med RGB&CTA i en og samme strip!   

Almindelige og vandtætte udgaver
green:ID LED strips er som standard IP20 (ikke-vandtætte), men de fås også i vandtætte udgaver og den specifikke strip kan leveres IP68 coated.

 

Eksklusiv indbygning
Udover de forskellige typer af LED strips omfatter sortimentet også traditionelle skinner for montering men også mere avancerede skinner for indbygning af LED strips.

Avancerede LED strips med lækkert lys appellerer også til mere eksklusiv indbygning med mulighed for stor designmæssig frihed.

 

KLIK HER og se hele sortimentet af LED strips