GreenID-Troldtekt-LED-lysskinne-kontor

Unik designbelysning til Troldtekt-lofter

 

Enkel og stilren løsning med mange muligheder

 

Lyskoncept designet til Troldtekt-lofter
De seneste år er Troldtekt blevet et populært valg som loftplader både til erhverv, men i særdeleshed også i private boliger.

 

I 2018 lancerede green:ID den første udgave af de innovative indbygnings LED lysskinner til Troldtekt i 60 cm, som passer til montering for enden af Troldtekt-loftplader. Siden har konceptet gennemgået en større udvikling og indeholder nu flere forskellige belysnings- og dæmpningsmuligheder, ligesom skinnerne nu også fås i 120 cm. versioner, samt de også fås i underforsænkede udgaver designet til montering mellem pladerne både på den korte og lange side uden forskydning i loftpladerne.

 

GreenID-Troldtekt-LED-lysskinne-Troldtekt-loft

 

  
Undgå at bryde overfladen på Troldtekt-pladerne
Troldtekt-LED lysskinnerne monteres diskret i samlingerne for enden af hver Troldtekt-loftplade. Ved denne form for montering undgår man at bryde Troldtekt-pladens overflade, som man normalt gør ved montering af traditionelle runde indbygningsspots.

 

Ved at vælge de unikke green:ID LED lysskinner til Troldtekt åbner der sig nye muligheder for belysning i Troldtekt-lofter, hvor man opnår et mere rent og enkelt look i loftet, idet man kan bibeholde en ubrudt overflade og stadig opnå et yderst godt lys uden blænde men med mange muligheder for lysfarve og dæmpningsformer.

 

Bliv inspireret og se flere miljøbilleder – KLIK HER

 

 

Mange anvendelses- og dæmpningsmuligheder
Det unikke indbygningslys til Troldtekt-lofter ses ofte valgt som belysning til kontorer og konferencerum, men er også oplagt som belysningsvalg udendørs i garager, carporte og udhæng samt som indendørs belysning i private boliger.

 

GreenID-Troldtekt-LED-lysskinne-Troldtekt-kontor

 

 

Konceptet er bygget op om to forskellige typer:

 

  • Planforsænket 60 cm. + 120 cm. lysskinne, der monteres for enden af hver loftplade og er helt plan med loftet

  • Underforsænket 60 cm. + 120 cm. lysskinne, der monteres langs pladerne uden forskydning, og hvor den minimalistiske lyskilde er lige under men helt tæt op til loftet

 

 

GreenID-Troldtekt-LED-lysskinne-garage

 

 

LED skinnerne fås med følgende dæmpningsformer og lysfarvemuligheder

 

CCT version med kelvinstyring, regulering af den hvide farve

 

Fjernbetjent styring af lysfarve og dæmpning
Denne version kan både reguleres i lysstyrke, samt kelvin-lysfarven kan reguleres fra klar hvid til varm hvid via fjernbetjening.

 

Zigbee regulering – styring med bl.a. Philips Hue app
CCT-versionen kan monteres med green:ID 2-kanals Zigbee driver, således lysskinnerne bl.a. kan styres via Philips Hue samt andre gængse systemer. Derudover er det også muligt at styre via stikkontakter, hvis WIFI skulle gå ned. 

 

Single-Color version i fast kelvin-lysfarve enten 3.000 eller 4.000 kelvin
Disse Troldtekt-lysskinner er med høj farveægthed og kan dæmpes via medfølgende driver, som kan leveres både til DALI, 1-10, TRIAC og PUSH dæmpning.

 

230V version med step-dæmpning
Single-Color fås som noget nyt også i 230V version, dvs. med indbygget strømforsyning. Denne version har indbygget step-dæmpning, som vil sige, at man udover alm. tænd og sluk også via hurtig tænd/sluk på alm. kontakt kan dæmpe lyset fra 100% ned til 50%, 10% og sluk.

 

 

Klik her og se specifikationer omkring green:ID LED lysskinner til Troldtekt