<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Unikke monteringsskinner med COB LED skaber roed traad i moderne villa
green:ID

Annonce

Unikke monteringsskinner med COB LED skaber rød tråd i moderne villa

Flotte resultater skabt med COB LED og unikke monteringsskinner fra green:ID

 
I en nyopført og yderst moderne villa med et imponerende indretningsmæssigt udtryk, hvor mindste detalje er gennemtænkt, fremstår LED lysene som en gennemgående rød tråd.

Via kunde har green:ID været med til at skabe et yderst unikt aftryk på en nyopført villa. I denne villa er der gennemgående i alle rum monteret højkvalitets LED COB bånd fra green:ID. Via green:ID´s unikke monteringsskinner, er LED båndene blevet indbygget i bl.a. trælameller samt i Troldtekt-lofter

IMG_6439

 

COB LED fra green:ID giver et godt og ensartet lys grundet
opbygningen af LED dioderne på selve LED båndet


De nye COB LED bånd har flere LED dioder sammenlignet med traditionelle LED bånd, og dioderne på COB LED-båndene meget små og sidder helt tæt som en streng, der tilmed er gummibeklædt. Ved denne opbygning opnår man et yderst ensartet og "smooth" lys uden synlige LED dioder

De nye COB LED bånd har flere LED dioder sammenlignet med traditionelle LED bånd, og dioderne på COB LED-båndene meget små og sidder helt tæt som en streng, der tilmed er gummibeklædt. Ved denne opbygning opnår man et yderst ensartet og "smooth" lys uden synlige LED dioder.

 

IMG_6423

Flere valgmuligheder for et optimalt resultat
Hos Ecofoss kan du få de nye COB LED bånd fra green:ID i flere varianter. COB LED både findes nemlig både i en TrueColor version (CRI>90) med fast varm hvid lysfarve på 3.000 kelvin, og ønsker man et mere brugertilpasset og fleksibelt lys, findes de også med CCT kelvinregulering fra 2.700-6.000 kelvin samt i en RGB variant.
KLIK HER og se udvalget

Monteringsskinner for et unikt resultat
Hos Ecofoss kan du også få et bredt udvalg af unikke green:ID skinner for skjult og minimalistisk montering af LED bånd. green:ID har udviklet flere forskellige varianter af disse monteringsskinner, således de kan tilpasses efter kundens behov.
Monteringsskinnerne fås både med sorte og alu-farvede profiler – og profilerne fås tilmed i flere profilstørrelser bl.a. en lav model, som er yderst velegnet til montering i de moderne trælameller.
Derudover fås de flotte akryl-covers med sort eller hvid matteret overflade (afhængig af model).


KLIK HER og se monteringsskinnerne

 

IMG_6446
 
 
IMG_5856_web
Kontaktinformation
green:ID
Bækkegaardsvej 26
8800 Viborg
Tlf:7060 6560
Email:   info@green-id.dk