<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> 1 GROHE Blue Professional med udtraeksmousseur Forfriskende funktionalitet ultimativ komfort
.-.
GROHE

Annonce

GROHE Blue Professional (med udtræksmousseur) – Forfriskende funktionalitet, ultimativ komfort

GROHE præsenterer nu markedet for et armatur der virkelig har en stærk ydeevne. GROHE Blue Home er fantastisk til hjemmet, GROHE Blue Professional til arbejdspladsen eller andre industrielle miljøer og nu da den fås med udtræksmousseur gør den livet lettere på arbejdspladsen og i køkkenet hos de der virkelig drikker meget brusvand. Ligesom de andre GROHE Blue-armaturer kan dette GROHE Blue Professional armatur også levere tre slags vand som er både afkølet og filtreret: stille, letbrusende og brusende.

Udover disse funktioner får du med Blue Professional-armaturet med udtræk netop det navnet beskriver, et armatur med de karakteristiske GROHE Blue-egenskaber samt en udtræksmousseur. Den udtrækkelige mousseur gør det meget mere bekvemt at rengøre vasken for madrester og andet der skal væk før, at den bliver skinnende ren og det giver øget fleksibilitet. Armaturet kan fås i to designs, med C- eller L-tud. Samtidigt med de funktionelle egenskaber er GROHE professional med på moden, den er nemlig kompatibel med GROHE Ondus App hvilket betyder, at software kan installeres og monitorering af filter og CO2 kapacitet kan gøres på smartphone.

Nogle af egenskaberne ved GROHE Blue Professional med udtræksmousseur:

  • Leverer 12 liter afkølet vand pr. time
  • Svingfelt 150 grader
  • Farvedisplay med tryk- og drejefunktion
  • Push notifikationer modtages når filteret er ved at løbe tør for CO2

 

Hvis dette fantastiske armatur har fanget din interesse og du ønsker at læse mere kan du her læse om armaturet med C- eller L-tud.
Hvis du ønsker mere overordnet information om GROHEs Blue Professional-armaturer kan du læse med her.

Kontaktinformation
Grohe A/S
Sluseholmen 8c, 2.th.
2450 København SV
Tlf:+45 44 65 68 00
Email:   grohe@grohe.dk
grohe