<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> 3 GROHE Essence skoenhed og afslapning i sin Essens
GROHE

Annonce

GROHE Essence – skønhed og afslapning i sin Essens

For mange er det vigtigt at kunne træde ind i et badeværelsesmiljø der emmer af stil og afslappende omgivelser. For andre er det vigtigt at have noget lækkert lidt ud over det sædvanlige. Det er netop lige præcis det du får med et Essence Badekar fra GROHE. Det er en hyldest til det gennemførte badeværelse.

 

Badekarret er designet med rene linjer og fremstillet i titaniumstål der gør dette smukke badekar enormt hårdført, resistent overfør buler og ridser samt UV-lys. Badekarrets stærke soliditet betyder, at et GROHE Essence badekar holder sit flotte udseende i rigtigt mange år.

Essence-badekarrerne fås i alpinhvid og er tilgængelige som indbygget-, vægstående og fritstående model og på den måde kan det tilpasses forskellige slags badeværelser. Badekar-serien fra GROHE er fremstillet i størrelser der gør, at man kan ligge behageligt ned og slappe af efter dagens hektiske udfordringer uden, at det fylder hele badeværelset. Målene er således:

 

Indbygget: 180 x 80 cm med en højde på 45 cm.
Vægstående: 180 x 80 cm, med en højde på 57,5 cm.
Fritstående: 180 x 80 cm, med en højde på 57,5

Med et smukt og stilfuldt badekar fra GROHE kan du bogstavelig talt læne dig tilbage i ultimativ skønhed og komfort.

Badekarrene er en del af GROHEs sanitetskeramikserie, Essence.
Vil du læse mere om de eksklusive Essence-badekar samt andre produkter fra GROHEs Essence-serie, så læs med her.

Kontaktinformation
Grohe A/S
Sluseholmen 8c, 2.th.
2450 København SV
Tlf:+45 44 65 68 00
Email:   grohe@grohe.dk