<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Comwell H C Andersen Odense og GROHE Kompromisloes kvalitet der kan imoedekomme enhver forventning for standard
GROHE

Annonce

Comwell H.C. Andersen Odense og GROHE – ”Kompromisløs kvalitet, der kan imødekomme enhver forventning for standard”

På Hotel Comwell H.C. Andersen i hjertet af byen der var hjemstavn for den danske og verdenskendte forfatter, Hans Christian Andersen, forstår man at få folk til at føle sig hjemme.

GROHEs Sensia Arena showertoilet kombinerer det bedste fra to verdener, japansk elegance og minimalisme med tysk kvalitet og holdbarhed. Foruden dette styrker GROHEs Sensia Arena hotellets løfte om at tilbyde gæsterne kompromisløs kvalitet samtidigt med, at hotellet sender et imødekommende signal til de mange kulturer, der lægger vejen forbi hotellet.

 


"Vi og ikke mindst vores gæster er rigtig glade for de funktioner GROHE Sensia Arena-showertoilettet har, som gør det ekstra tilgængeligt samt imødekommer alle de forskellige kulturer, der besøger vores hotel. Det hænger smukt på væggen, og er derved ikke kun pænt, men også nemt at gøre rent omkring. Vi nyder at byde vores gæster kompromisløs kvalitet, der kan imødekomme enhver forventning for standard." – Ninna Stæhr-Petersen, Direktør Comwell H.C. Andersen Odense.


Du kan se hvilke andre hoteller der forstærker gæsteoplevelsen med GROHEs Sensia Arena, her

Hvis du kunne tænke dig at løfte gæsteoplevelsen på dit hotel, restaurant eller hospital, eller måske bare tilføre hjemmet lidt ekstra luksus, så kontakt en af GROHEs projektchefer:

Kontaktinformation
Grohe A/S
Sluseholmen 8c, 2.th.
2450 København SV
Tlf:+45 44 65 68 00
Email:   grohe@grohe.dk