<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Et armatur der d kker alle behov det personlige badev relse
Et armatur der dækker alle behov – det personlige badeværelse

Annonce

Et armatur der dækker alle behov – det personlige badeværelse

En introduktion af det nye Essence-armatur fra GROHE

 

Ikke to Essence-badeværelser ser ens ud, fordi Essence passer let ind i forskellige stilarter og badeværelsesmiljøer. Seriens cylindriske form giver et klassisk udseende, uanset hvor det installeres. Det store udvalg i både størrelse og stil giver dig mulighed for at designe et personligt badeværelse fra håndvaskarmatur til brus og badekar.

 

GROHE har netop taget hul på et nyt kapitel af Essence-succesen ved at lancere en ny S-size til badeværelser. Det er en moderne, slank fortolkning af det klassiske Essence-armatur, hvor cylindere i forskellige størrelser flyder naturligt sammen. Resultatet er et klart og stilfuldt design, der er ligeså perfekt til en minimalistisk indretning, som det er til en sofistikeret eller en nostalgisk stil.

 

Mange varianter

Essence-universet tilbyder det rigtige armatur til at opfylde ethvert krav og er velegnet til kombination med Grohtherm 3000 Cosmopolitan termostater, samt brusere og brusesystemer fra GROHE Rainshower® Cosmopolitan og Euphoria Cosmopolitan serien. Hvis man ønsker at tilføje yderligere stil til badeværelset, tilbyder GROHE et udvalg af tilbehør, som omfatter alt fra sæbedispensere, håndklædeholdere, badekåbekroge og badekarhåndtag.

 

Essence fra GROHE – badeværelsesdesign til enhver smag

 

Kontaktinformation
Grohe A/S
Sluseholmen 8c, 2.th.
2450 København SV
Tlf:+45 44 65 68 00
Email:   grohe@grohe.dk