<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> GROHE Koekkenvaske i farver Skab det imponerende koekken med dejlige omgivelser
GROHE

Annonce

GROHE Køkkenvaske i farver - skab det imponerende køkken med dejlige omgivelser

GROHE præsenterer nu forbrugere samt fagprofesionelle for køkkenvaske i farver der giver større valgfrihed og mulighed for at skabe lige netop det design der ønskes.

De slidstærke, ridsefaste, holdbare og yderst modstandsdygtige køkkenvaske fra GROHE kan nu også fås i tre farver: Børstet Hard Graphite, Børstet Cool Sunrise samt Børstet Warm Sunset.

Hvad enten det er for at lave mad, vaske op eller konversere før et hyggeligt middagsmåltid, så er køkkenet et sted hvor folk naturligt bruger relativt store mængder af deres tid. De fleste har oplevet køkkener hvor tingene ikke fungere ordentligt og som ikke er designet flot rent æstetisk, samt de hvor det hele bare spiller. Vi tilskriver køkkenet stor værdi og vi vil derfor gerne, sammen med forbrugere, designere og arkitekter, skabe imponerende køkkener med dejlige omgivelser og med GROHEs køkkenvaske i farver har det aldrig været lettere.

Som totalleverandør af sanitetsløsninger er det naturligt for GROHE at præsenterer forbrugere og professionelle samt markedet, for det der ønskes. Det er dog ikke helt nok for GROHE. Her er det nemlig også vigtigt at fremvise forskellige kvalitetsprodukter i forskellige farver, designs og udtryk, så der er noget til enhver personlig smag. Det handler altså om at møde forventningerne, men også om at overgå dem.
Det gør vi med køkkenvaske i farver.

Hvis du vil læse mere om hvordan du opnår et imponerende og prangende køkken så læs mere om GROHEs køkkenvaske i farver, her.

Kontaktinformation
Grohe A/S
Sluseholmen 8c, 2.th.
2450 København SV
Tlf:+45 44 65 68 00
Email:   grohe@grohe.dk
grohe