<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> GROHE Plus Plus paa innovation plus paa design
GROHE

Annonce

GROHE Plus – Plus på innovation, plus på design

Med den nye Plus-serie tilføjer GROHE igen noget banebrydende til badeværelset. Her ser man normalt ikke armaturer der har udtræks-brusefunktion, men det bliver nu en realitet med et håndvaskarmatur i størrelse L fra GROHE Plus-serien. Sammen med udtræksbruse-funktionen har armaturet to forskellige stråletyper og tuden er 90° svingbart. Derfor får man med et GROHE Plus-håndvaskarmatur, både ultimativ fleksibilitet og komfort.

De daglige tjanser og stunder i badeværelset bliver alle gjort lettere med et Plus-armatur fra GROHE. Plus-armaturet i størrelse L gør både morgenen og aftenen bedre. Med armaturet i størrelse L, kan man med bruse-funktionen nemt og elegant skylle tandpasta-resterne væk inden man går i seng, eller gøre vasken fri for morgendagens barberskum og skægstubbe. Plus-armaturet fås også i størrelse S og M med 90° svingbar tud, dog uden udtræks-funktion.

 


GROHE Plus-seriens øvrige produkter
Yderligere præsenterer Plus-serien også forbrugere, fagfolk og resten af markedet, for bruse- samt kararmaturer, med forskellige greb, størrelser og designs.

Design
Armaturets design er også innovativt i den forstand, at det kombinerer firkantede og runde former der får Plus-serien til, at spille godt sammen med både rundt og firkantet sanitetskeramik (håndvaske og toiletter), brusere og tilbehør. Der kan derfor nemt skabes designharmoni i badeværelset. Serien inkorporerer D-formen i alle seriens produkter og detaljer, som gør udtrykket stærkt og flot.

 

Vil du se lidt nærmere på GROHEs Plus-armatur, så kig med her

Kontaktinformation
Grohe A/S
Sluseholmen 8c, 2.th.
2450 København SV
Tlf:+45 44 65 68 00
Email:   grohe@grohe.dk
grohe