<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> GROHE trykplader Prikken over i et til dit komplette badevaerelse
.-.
GROHE

Annonce

GROHE trykplader – Prikken over i’et til dit komplette badeværelse

Med GROHEs tre forskellige trykplader, som alle er enkle i designet og æstetiske i udseendet, kan badeværelset opgraderes. GROHEs trykplader er nu tilgængelige i mindre størrelser hvilket gør udtrykket i badeværelset mere elegant. Trykpladerne er fysisk mindre og samtidigt mere luksuriøse end hidtil. De mindre trykplader fra GROHE er nu tilgængelige i mange forskellige farver.
I badeværelset er trykpladen en fysisk lille, men betydningsmæssig stor del af den samlede oplevelse i badeværelset, og det er helt essentielt for os at levere en god badeværelseoplevelse.

Funktionel og bæredygtig
Alle trykpladerne er derudover udstyret med 2-skylsteknologi, så der gives mulighed for at benytte et lille eller stort skyl (fra 3 og op til 6 liter). Trykpladerne er produceret med GROHE EcoJoy-teknologi, hvilket reducerer vandforbruget med op til 50%. Trykpladerne har også start/stop-teknologi, så skyllet kan afbrydes i tilfælde af at det er unødvendigt. GROHE StarLight-krombelægningen gør også trykpladernes overflade ridsefast, rengøringsvenlig og alt i alt enkel at holde så god som ny.

 

Tre forskellige designs: Nova, Arena & Skate
Med de tre designs, Nova, Arena og Skate, er der trykplader til enhver smag.
Med Nova får du en trykplade som har runde og bløde kanter, i et cirkulært design.
Ligeledes har Arena-trykpladen runde og bløde kanter, men med denne model er cirkelformen mere aflang. Med designet i Skate Air-trykpladen forenes de bløde og runde elementer med de firkantede kanter. Modsat Nova, Arena og Skate Air-trykpladerne holder Skate-trykpladen sig til et udelukkende firkantet design, som giver et skarpt og moderne udtryk i badeværelset. Det særlige ved den firkantede Skate-trykplade er også, at den kan fås i hele 12 farver!

Skate trykpladen tilgængelig i 12 farver har følgende info:

GROHE nr.: 38732000 (krom) (38732AL0 for f.eks. Børstet Hard Graphite)
VVS nr.: 616988374

 

Et personligt præg i badeværelset
Uanset om valget falder på en Nova, Arena eller Skate-trykplade får du et smukt og elegant produkt, som tilføjer flot æstetik samt et personligt strejf til badeværelset.
Trykpladernes forskellige former – de runde og bløde samt de kantede og skarpe, er med til at give badeværelset et personligt præg.

Hvis du vil læse mere om GROHEs trykplader så læs med her

 

Kontaktinformation
Grohe A/S
Sluseholmen 8c, 2.th.
2450 København SV
Tlf:+45 44 65 68 00
Email:   grohe@grohe.dk
grohe