<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> GROHE trykplader mindre flottere og mere personlige end f r
GROHE trykplader - mindre, flottere og mere personlige end før

Annonce

GROHE trykplader - mindre, flottere og mere personlige end før

GROHE har lanceret en ny serie af trykplader, som er fysisk mindre end hidtil, og som samtidig er flotte og et godt komplement til det moderne badeværelse. Serien byder på tre forskellige designs - Nova-, Arena og Skate Cosmopolitan S.

GROHEs Cosmopolitan-trykplader - NOVA, ARENA OG SKATE

GROHEs tre forskellige trykplader, som alle er minimalistiske i designet og æstetiske i udseendet, er velegnede til det moderne badeværelse. Trykpladerne er fysisk mindre og mere luksuriøse end før. I badeværelset er trykpladen en fysisk lille, men betydningsmæssig stor del af den samlede badeværelseoplevelse, og det er helt essentielt for GROHE at levere en god badeværelseoplevelse.

Tre forskellige designs
Med de tre designs, Nova-, Arena- og Skate Cosmopolitan, er der trykplader til enhver smag. Med Nova’en får du en trykplade som har runde og bløde kanter, i et cirkulært design. Ligeledes har Arena-trykpladen runde og bløde kanter, men med denne model er cirkelformen mere aflang. Modsat de to andre har Skate Cosmopolitan-trykpladen et firkantet design (ses på billedet), som giver et skarpt og moderne udtryk til badeværelset.

Funktionel og bæredygtig
Alle trykpladerne er derudover udstyret med 2-skylsteknologi, så der gives mulighed for at benytte et lille eller stort skyl (fra 3 op til 6 liter). Trykpladerne er produceret med GROHE EcoJoy-teknologi, hvilket reducerer vandforbruget med op til 50%. Trykpladerne har også start/stop-teknologi, så skyllet kan afbrydes hvis ønsket. GROHE StarLight-krombelægningen gør også trykpladernes overflade ridsefast, rengøringsvenlig og alt i alt let at holde så god som ny!

Et personligt præg i badeværelset
Uanset om valget falder på en Nova, Arena eller Skate-trykplade får du et smukt og elegant produkt, som tilføjer flot æstetik samt et personligt strejf til badeværelset.
Trykpladernes forskellige former – de runde og bløde samt de kantede og skarpe, er med til at give badeværelset et personligt præg. Nova og Arena-trykpladerne kan fås i krom og matkrom, mens Skate-trykpladen kan fås i krom, matkrom, hvid samt yderligere fem ”farver” – StarLight Krom, Cool Sunrise, Warm Sunset, Hard Graphite og Polished Nickel, hvor der af de fem forskellige farver kan vælges mellem en poleret eller børstet overflade, dvs. i alt 13 forskellige udtryk!

Find matchende porcelæn til trykpladerne med GROHE Ceramics.

Læs mere på http://www.grohe.dk

Læs mere om sanitetskeramik hos GROHE

Kontaktinformation
Grohe A/S
Sluseholmen 8c, 2.th.
2450 København SV
Tlf:+45 44 65 68 00
Email:   grohe@grohe.dk