<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Mindre kontakt mere hygiejnisk
.-.
GROHE

Annonce

Mindre kontakt - mere hygiejnisk

Synet på hygiejne ændrer sig fundamentalt over hele kloden, og professionel vejledning er nu nødvendigt mere end nogensinde før. Hos GROHE har hygiejne været vores forretning i årtier, og vi deler med glæde vores produktekspertise med installatører og kunder.

På den nye GROHE Hygiene Hub kan du finde svar på centrale spørgsmål samt nyttige tips omhandlende hygiejne. Vi har samlet en række ekspertanbefalinger om, hvordan du minimerer hygiejnerisici, hvordan man kan lære børn om håndvaskning, samt hverdagsvejledninger som kan hjælpe installatører professionelt med at imødekomme deres kunders bekymringer.

 

Læs også: Et moderne og flot look som gæsterne påskønner

 

GROHE berøringsfrie armaturer - For bedre hygiejne

I dag oplever vi øget fokus på nye hygiejnekrav til de mest udsatte steder, f.eks. badeværelser. En voksende udfordring er, at vi mange steder er nødt til at røre ved grebet på vandhanen efter håndvaskning. Dette gælder ikke mindst i offentlige badeværelser. Dog kan man nemt løse udfordringen ved at installere berøringsfrie vandhaner, som styres af en infrarød sensor. Det er både mere hygiejnisk og miljøvenligt. 

GROHE har udviklet en innovativ serie af berøringsfrie armaturer, som imødekommer de høje hygiejnekrav i badeværelset. Læs mere om GROHEs berøringsfrie amarturer her.

 

Essence E armatur_36445000_vejl

Kontaktinformation
Grohe A/S
Sluseholmen 8c, 2.th.
2450 København SV
Tlf:+45 44 65 68 00
Email:   grohe@grohe.dk
grohe