<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Prisvindende GROHE designs
Prisvindende GROHE designs

Annonce

Prisvindende GROHE designs

Endnu flere GROHE produkter har modtaget prestigefyldte designpriser

 

GROHEs sofistikerede produktdesigns appellerer til designelskere verden over og vinder regelmæssigt berømte designpriser. Efter at have modtaget omkring 230 designpriser de seneste år, er der allerede blevet tilføjet en lang række nye anerkendelser i år. Heriblandt kan der nævnes Red Dot Design Award og den ikoniske pris Interior Innovation. De mange priser fremhæver virksomhedens fokus på godt design, som fortsat er en af ​​de vigtigste værdier for GROHE brandet. Godt og gennemtænkt design er medvirkende til at skabe unikke produkter, der tilfører en udpræget sans for stil til et hvert badeværelse og køkken.

 

Red Dot Design Award

The Red Dot Award er en af ​​verdens mest respekterede priser inden for innovativt design, og den tildeles kun produkter, der skiller sig ud. Dette års line-up af Red Dot Design Award-vindere inkluderer to af GROHEs produkter: Bluetooth Aquatunes højttaleren og Grohterm 800 termostaten. Begge designs bidrager til en særlig bruseoplevelse, og er produkter med høj grad af ​​innovation, kvalitet og ikke mindst bæredygtighed.

 

 

 

iF Product Design Award

 

En anden stor succes for GROHE er modtagelsen af iF Product Design-prisen. iF-prisen er genkendt verden over som et symbol på ekstraordinært design, og priskomitéen består blandt andet af verdens mest anerkendte designere.  Prisen gik i år til GROHE grundet den slankere nyfortolkning af de klassiske Essence armaturer. Sammen med GROHE Rainshower® F-Series 40” AQUASYMPHONY, som er en luksuriøs loftsbruser, der blander vand og lys sammen for at give den ultimative bruseoplevelse, blev de to produkter hyldet som enestående designs.  Det er med stor glæde, at GROHE også kan sætte kryds ved den anerkendte iF Product Design Award.

 

 

 

Iconic Awards: Interior Innovation

 

I år blev ikke mindre end tre nye GROHE produkter hædrede ved Iconic Awards: Interior Innovation. Den prisvindende trio består af den kubistisk designede Eurocube Joy, som er en armaturlinje med innovativ joycstickbetjening. Hertil blev GROHEs Essence serie og den vandtætte brusehøjtaler, Aquatunes, udpegede som vindere af prisen. Iconic Awards: Interior Innovation tildeles årligt, og prisen er en accepteret udmærkelse inden for den globale sfære af interiør design.

 

 

 

Green Good Design Awards: Fokus på Bæredygtighed

 

Essence og Minta Touch har i år begge vundet en Green Good Design Award. Denne pris måler ikke kun produkterne i forhold til design og stil, men er også baseret på deres bidrag til energieffektivitet, miljøvenlighed og bevarelse af klodens ressourcer. De to GROHE produkter imponerede med stærke bæredygtighedsprofiler, der strækker sig helt fra produktudvikling til hverdagsbrug.

 

GROHE forpligter sig til badeværelses- og køkkendesign i høj kvalitet og fortsætter med at skabe inspirerende produkter, som værdsættes af både forbrugere og eksperter.

 

For yderligere oplysninger og fotos:

Eyðbjørt Skylv Midjord | Tlf. 33 14 00 00 | eyobjoert@thinkpr.dk

Kontaktinformation
Grohe A/S
Sluseholmen 8c, 2.th.
2450 København SV
Tlf:+45 44 65 68 00
Email:   grohe@grohe.dk