<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> grohe nyt design armaturer
.-.
Æstetik, funktion og tysk grundighed

Annonce

Æstetik, funktion og tysk grundighed

Sanitetsvirksomheden GROHE er måske bedst kendt for deres gode kvalitet og langtidsholdbare produkter. Men på messen Architect@Work præsenterer de tre nye armaturer, der illustrerer virksomhedens stigende fokus på design.

 

Tekst af Stine Dahl

 

Gennem de seneste 10 år har GROHE fokuseret på at udvikle produkter, hvor design og æstetik spiller en stadig større rolle. Virksomheden har deres eget inhouse designteam, der inddrager både brugeranalyser og trendforskning i designprocessen.

 

Designteamet har faktisk gjort det så godt, at den tyske virksomhed har vundet adskillige designpriser for deres evne til at balancere innovation, funktionalitet, kvalitet og æstetik.

 

Virksomheden har således vundet over 200 internationale designpriser heriblandt Red Dot Design team of the year 2011/2012. Det internationale designteam har stor fokus på innovation hvilket betyder at GROHE hvert andet år præsenterer ca. 350 nye produkter på den store ISH messe i Frankfurt.

 

- Godt design skal være lækkert at se på og røre ved, men det skal også være nemt at betjene og passe til de behov, brugerne har. Denne kombination har vi lagt særlig vægt på i de tre produkter, vi har med på Architect@Work, fortæller Torben Kjærgaard, Marketing Manager for Grohes danske afdeling.

 

Skræddersyet bruseoplevelse

Vi har forskellige ønsker til vores brusebad. Nogle mennesker holder af vandstråler, der føles som blid sommerregn, mens andre har brug for en mere fokuseret stråle til at vågne om morgenen.

 

Derfor har GROHE udviklet brusearmaturet SmartControl, der giver brugerne mulighed for nemt at tilpasse bruseoplevelsen ved hjælp af trykknapper.

 

- Trykknapfunktionen er så nem at forstå, at selv børn kan bruge den helt intuitivt. Du vælger spraymønster ved at trykke på en knap og justerer vandmængden ved at dreje på selvsamme knap, fortæller Torben Kjærgaard.

 

 

Armaturer i small, medium og large

De to andre armaturer, GROHE præsenterer på messen, tager ligeledes højde for individuelle boligønsker. De findes nemlig begge i flere højder, der passer til forskellige typer håndvaske og brugsbehov.

 

- Håndvaske i dag bliver fladere og fladere, og det betyder, at det kan være svært at få hænderne ind under vandhanen. Det kan også være, man bare har en lille vask, eller gerne vil kunne vaske hår i håndvasken.

 

Uanset hvad behovet er, kan man finde et armatur, der passer – uden at gå på kompromis med æstetikken, siger Torben Kjærgaard.

 

Armaturet Eurodisc Joy findes i tre forskellige højder, og skiller sig ud med det innovative joystick, der sikrer en nem og præcis indstilling af temperatur og vandmængde. Armaturet Essence findes i fire forskellige højder og er, med sine runde former, designet til dem, der er tiltrukket af en ren og enkel æstetik.

 

- GROHE er markedsleder i Danmark og installatørenes foretrukne mærke, fordi de ved, at produkterne både virker og holder. Men med de mange innovative produkter som vi løbende lancerer er det naturligt, at mange arkitekter har fået øjnene op for vores produkter.

 

Derfor ser vi frem til at præsentere nogle af dem på Architect@Work, afslutter Torben Kjærgaard.

Kontaktinformation
Grohe A/S
Sluseholmen 8c, 2.th.
2450 København SV
Tlf:+45 44 65 68 00
Email:   grohe@grohe.dk
grohe-nyt-design-armaturer