<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> https byggeri arkitektur dk article grohe VANDREHJEM SPARER 250 000 KRONER OM RET P OPVARMNING AF VAND
VANDREHJEM SPARER 250.000 KRONER OM ÅRET PÅ OPVARMNING AF VAND

Annonce

VANDREHJEM SPARER 250.000 KRONER OM ÅRET PÅ OPVARMNING AF VAND


Grundet en investering i vand- og energibesparende produkter sparer vandrehjemmet Danhostel København fire millioner liter vand årligt, hvoraf to millioner liter vand er varmt vand.
________________________________________________________________________________
Danhostel København har opnået markante besparelser på vand- og energiforbruget ved at investere i vandbesparende produkter og udskifte de ældre armaturer og brusehoveder til mere miljøvenlige produkter.

 

Der er mange penge at hente og meget vand at spare, hvis man erstatter ældre armaturer og brusehoveder med nye vandbesparende og miljøvenlige armaturer. Det fandt Danhostel København hurtigt ud af ved et uforpligtende GROHE vand- og energitjek. På bare én times gennemgang af bygningen og nøgletal fra kunden kan det afgøres, hvor meget vand og energi der årligt kan spares.

 

Hurtigt kunne vand- og energitjekket fastslå store årlige besparelser for Danhostel København ved udskiftning af ældre armaturer og brusehoveder til miljøvenlige GROHE-produkter, der sparer på vandet. "Besparelserne viste sig at være så store, at investeringen ville kunne være tjent hjem på rekordtid", siger Poul Christian Pedersen, Country Manager for GROHE i Danmark.

 

Investeringen i projektet lød på 400.000 kroner - et beløb som vil være tjent hjem indenfor maksimalt halvandet år i besparelser.


De vandbesparende GROHE-produkter har en vandgennemstrømning på maksimalt 5,8 liter vand i minuttet. Altså, et noget lavere forbrug, men uden at man skal gå på kompromis med følelsen af et forfriskende bad. Det betyder, at der løber fire millioner liter vand mindre gennem vandrørene hos Danhostel København, hvoraf to millioner liter er varmt vand. Udover synlige besparelser på vandregninger mindsker det også energiregningen markant, da mindre vand skal varmes op. Opvarmning af to millioner liter varmt vand kræver 110.000 kWh, som koster omkring 264.000 kr. Dermed har Danhostels beslutning om at få installeret GROHEs vandbesparende produkter vist sig, at være en fordelagtig investering for både miljøet og økonomien.

Klik her hvis du vil vide mere om vores vandbesparende produkter.


Kontaktinformation:
Henning Lien
Projektsalg     
Tlf.: 20 53 63 20

Mail: Henning.Lien@grohe.dk 

 

 

 

Kontaktinformation
Grohe A/S
Sluseholmen 8c, 2.th.
2450 København SV
Tlf:+45 44 65 68 00
Email:   grohe@grohe.dk
https---byggeri-arkitektur-dk-article-grohe-VANDREHJEM-SPARER-250-000-KRONER-OM--RET-P--OPVARMNING-AF-VAND