<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> h h ergo monteringslift
Innovativ monterings-“lift” præsenteres i ny udgave på BYGGERI’16

Annonce

Innovativ monterings-“lift” præsenteres i ny udgave på BYGGERI’16

Den elegante og kompakte monterings-”lift”, H+H ERGO, blev første gang vist frem på Byggeri’14 og har siden da vist, at den kan stå distancen på store byggeprojekter, heriblandt byggeriet af 400 lejligheder på Aarhus Havn, Nordeas nye domicil i København og Havnefronten i Aalborg.

 

H+H Danmark A/S har i samarbejde med firmaer fra byggebranchen udviklet et innovativt hjælpemiddel for at undgå manuelle løft, når vægelementer skal håndteres og monteres.

 

H+H, der udvikler og producerer porebetonprodukter (gasbeton) til vægge i boliger, industri- og erhvervsbyggeri, har med H+H ERGO udviklet en løsning, der er betydeligt hurtigere end manuel håndtering af vægelementer. Som navnet antyder, giver H+H ERGO samtidig brugerne klare arbejdsmiljømæssige fordele.

 

– Vi har udnyttet vores mangeårige erfaring fra branchen og udviklet en unik og meget effektiv monterings-”lift”, der giver vores kunder en konkurrencemæssig fordel, fordi de kan klare monteringsarbejdet hurtigere, men samtidig med stor præcision, siger administrerende direktør i H+H Danmark Jacob Lypart.

 

Teknikken bag H+H ERGO er en elektro-hydraulik-baseret, selvkørende maskine, der kan løfte elementer på op til 300 kg., og den styres let af en enkelt person. H+H ERGO er støjsvag og kan arbejde med varierende hastigheder, helt ned til få millimeter i minuttet, hvis det er nødvendigt.

 

Den særlige kip-funktion med op til 60 graders kip gør, at man kan komme ind under dæk med selv store elementer. Det er også muligt at påføre en speciel gaffel, der muliggør montering af bjælker.

 

Nyeste version præsenteres på BYGGERI’16

– Vi har siden lanceringen af den første model akkumuleret en hel del erfaring, som har betydet, at vi løbende har kunnet forbedre H+H ERGO på mere end 100 punkter. Alt lige fra optimering af komponenter samt tilføjelse af nye features har fundet vej til nyeste version, som præsenteres på BYGGERI’16.

 

Vi opfordrer naturligvis interesserede til at lægge vejen forbi H+H standen for se nærmere på den “nye” H+H ERGO, forklarer Jacob Lypart.

hplush

H+H Danmark A/S

Kontaktinformation
H+H Danmark A/S
Bushøjvænget 129
8270 Højbjerg
Tlf:+45 7024 0050
Web:
Email: