<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> SWEDOOR lancerer nyt yderdoerskoncept til projektmarkedet
SWEDOOR lancerer nyt yderdørskoncept til projektmarkedet

Annonce

SWEDOOR lancerer nyt yderdørskoncept til projektmarkedet

Med Silence-yderdøren kombinerer entreprenøsen selv den ideelle dørløsning ud fra de krav, byggeriet stiller.

 

SWEDOORs nye produktserie inden for yderdøre hedder ”Silence” og er målrettet det professionelle projektmarked. Med Silence-yderdøren kombinerer entreprenøren selv den ideelle dørløsning ud fra de krav, byggeriet stiller til fx lyd, brand, design og farve.

 

Dørproducenten JELD-WEN, som markedsføres i Danmark under brand’et SWEDOOR, lancerer nu produktserien ”Silence”, som er etmix og match-koncept til yderdøre. Først vælges design og type, og dernæst klassificeringer og egenskaber som lyd, røg, brand og sikkerhed, som alle følger bygningsreglementets gældende lovkrav. De mange valgmuligheder gør det nemt at skræddersy yderdøre til det enkelte byggeri. Arkitekter får samtidig en række fordele med et bredt udvalg af glasløsninger, overflader, farver og tilvalg i designet af den ideelle yderdør.

Silence har en speciel sandwich-konstruktion, som i kombinationen med den tilhørende karm giver en lydreduktion på 37-44dB*. Den kan leveres i de fleste yderdørsmodeller og kombineres med:

 

  • brandklassificering EI130 (og EI230)
  • røgtæthed Sa og Sm
  • sikkerhedsklasse RC3
  • sidelys
  • skjulte hængsler**

 

* gældende for døre uden glas med RC3-klassificering 43dB
** ikke med RC3


Læs mere om Silence her.
Se en video om Silence her

 

jeld-wen

JELD-WEN A/S

Kontaktinformation
JELD-WEN A/S
Europavej 1
7280 Randers
Tlf:70 130 430 (Projektafdelingen)
Web:
Email: