<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Swedoor lancerer nye staaldoere
Den nye serie af ståldøre opfylder branchens strenge krav til brand, lyd og hårdførhed

Annonce

Den nye serie af ståldøre opfylder branchens strenge krav til brand, lyd og hårdførhed

Den nye serie af ståldøre opfylder branchens strenge krav til brand, lyd og hårdførhed


Styrke og robusthed behøver ikke gå ud over design og æstetik. Derfor lancerer SWEDOOR nu en ny serie af ståldøre, der både opfylder branchens strenge krav til brand, lyd og hårdførhed, samtidig med at døren leveres i et elegant design.


Holdbarhed og styrke kombineret med brand og lydkrav får stadig en mere fremtrædende rolle, når der skal vælges døre til professionelt brug som fx i byggebranchen og industrien generelt. Derfor lancerer JELD-WEN, der markedsføres som SWEDOOR i Danmark, nu en ny ståldørserie, som både opfylder en lang række brand-, lyd- og funktionskrav og samtidig tager sig godt ud.


Dørserien udmærker sig ved sin stærke stålkonstruktion, der både har en kerne af effektivt brandhæmmende isolering og samtidig bidrager til en markant lyddæmpende effekt. Således er ståldøren testet og certificeret efter Europæisk standard og klassificeres som EI230 og EI260.

 

Dørene tilbydes også med røgtæthedsklassifikationerne Sa og Sm (S₂₀₀), som kan forhindre både gennemtrængningen af kold og middel varm røg.


Døre uden kompromis

Typisk kender man ståldøren for sin praktiske funktion og sit robuste, tunge look med svejsninger. Men SWEDOORs nye ståldørserie udmærker sig ved, at funktionaliteterne er pakket ind i et lækkert design.

 

Serien fås i flere forskellige overflader, hvor mulighederne spænder fra almindelig malede overflader til det minimalistiske og rustfrie look. Dørserien kan ligeledes tilbydes med flere forskellige glasudskæringer, hvor der er et stort udvalg både til de klassificerede- og uklassificerede døre.


Med de adskillige kombinationer og den lange levetid er ståldøren perfekt egnet i udsatte områder med meget aktivitet som fx P-huse, hoteller, lagerbygninger, kontorbygninger og ikke mindst sygehuse, hvor løsninger som denne er helt oplagt.


Om JELD-WEN*

JELD-WEN er en af de førende, globale producenter af vinduer, døre og behandlede kompositplader og -paneler. Virksomheden opererer i mere end 20 lande med 3,5 milliarder dollars i indtægter, hvoraf halvdelen kommer fra lande uden for USA. Med hovedsæde i Charlotte, North Carolina, leverer virksomheden produkter, som forbedrer æstetikken og funktionaliteten på boliger og kommercielle bygninger. JELD-WENs fulde spænd af produkter har opnået adskillige priser og påtegninger for pålidelighed, innovation og ekspertise.

 

Derudover bidrager JELD-WEN med løsninger, som giver exceptionel værdi for bygherrer, arkitekter og husejere i hele verden.
 Direktør ser et stort potentiale i markedet.

 

jeld-wen

JELD-WEN A/S

Kontaktinformation
JELD-WEN A/S
Europavej 1
7280 Randers
Tlf:70 130 430 (Projektafdelingen)
Web:
Email: