<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> jeld wen staalkarme
Nye muligheder inden for stålkarme

Annonce

Nye muligheder inden for stålkarme

Swedoor/JELD-WEN sætter som Skandinaviens største dørproducent en stor ære i at kunne tilbyde en række stålkarmsløsninger, der passer perfekt til det enkelte byggeprojekt. Derfor har man nu sammensat et program af stålkarme med mange elegante og flotte løsninger, der er særligt velegnet til krævende miljøer, som institutioner, skoler, sygehus, kontorer og butikker.

 

- Stålkarme er væsentligt mere robuste og slidstærke i forhold til trækarme, hvilket giver en længere levetid. Herning Sygehus har netop fået vores stålkarme monteret, og her har man lagt stor vægt på, at dør og karm er rengøringsvenlige og kan holde til stød og slag fra senge o. lign. samtidig med  de har et elegant design, udtaler salgschef i Swedoor/JELD-WEN, Søren Nør.

 

Høj kvalitet til individuelle ønsker

- Som ordreproducerende virksomhed er det kundens behov, der er det altoverskyggende. Vi har tre kernekompetencer som er: Rådgivning før, under og efter et dørprojekt, leveringsikkerhed og unik produktkvalitet.

 

En vigtig del af vores virke er den grundige rådgivning og sparring, som kommer til sin ret på store eller komplicerede byggerier, hvor arkitektens ønsker til design og funktionalitet skal gå hånd i hånd med lovkrav og byggeregulativer, fortæller Søren Nør.

 

Swedoor/JELD-WENs stålkarme fås i forskellige overflader. Som standard leveres de med pulverlakeret overflade, men fås også som rustfri, og til de mest krævende miljøer i rustfri syrefri stål. Er der specielle ønsker som eksempelvis en stålkarm med blyindlæg til røntgendøre, leverer man naturligvis også det.

 

Institutioner med særlige krav

Inden for sygehus- og plejesektoren færdes der dagligt mange mennesker, hvilket indebærer, at man foretrækker døre med høj funktionalitet. Ydersiden på dørene er oftest belagt med højtrykslaminat, mens det anbefales, at kanterne på dørbladet er fremstillet i slagfast plast.

 

Karmene kan være fremstillet i stål, hvoraf den nederste halvdel kan have påmonteret en rustfri plade, som kan tåle påkøring af vogne, senge og kørestole.

 

Ofte er der krav om særlige brand- og lydisoleringskrav, og kravene til sundhedsbyggeri er i det hele taget mange og forskelligartede. Det er derfor vigtigt, at man har en samarbejdspartner, der kan sikre, at de helt rigtige løsninger vælges fra starten.

 

jeld-wen

JELD-WEN A/S

Kontaktinformation
JELD-WEN A/S
Europavej 1
7280 Randers
Tlf:70 130 430 (Projektafdelingen)
Web:
Email: