<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> swedoor smartclose paa doere
SWEDOOR lancerer SmartClose på døre

Annonce

SWEDOOR lancerer SmartClose på døre

For første gang i Danmark introduceres nu SmartClose, der er en rolig og dæmpet lukkefunktion på indvendige døre, og som sikrer, at døren ikke klaprer eller smækker i. SmartClose er et eksklusivt tilvalg i dørkøbet, som giver brugeren ekstra komfort i boligen og lanceres af SWEDOOR i april 2016.

Video: Sådan fungerer SmartClose

 

 

 

 

 

 

SmartClose er en indbygget lukkeløsning, der sikrer rolig og dæmpet lukning af døren – en trend, man også kender fra køkkenbranchen. Der er tale om en helt ny teknologi i det danske dørsegment, og det er dørkoncernen JELD-WEN, også kendt for dørbrand’et SWEDOOR, der nu introducerer denne smarte dørfunktion på det danske marked.

Diskret lukkefunktion

Takket være et diskret beslag i topstykket, som er monteret øverst i karmen og griber fat i en lille arm på dørens øverste kant, kan døren – lige som ved køkkenskuffer – skubbes i og lukke til af sig selv. Ved normalt brug undgår man således, at døren smækker i ved lukning.

Modsat døre med en klassisk, stor dørpumpe er SmartClose en meget diskret installation i døren, som ikke tiltrækker opmærksomhed. Samtidig kan man med SmartClose vælge at lade døren stå åben, for funktionen træder først i kraft, når døren skal lukkes.

Magnetlåsekasse

Døre med SmartClose er en komplet løsning med magnetlåsekasse og -slutblik. Når døren står åben, er palen skjult og udløses først, når låsekassen møder karmen. Magnetfunktionen betyder også, at døren ikke klaprer ved gennemtræk.

Eksklusiv løsning

SmartClose giver øget komfort i boligen og er en eksklusiv løsning i boligindretningen. Den giver brugeren en ekstra ”feel good”-oplevelse, og JELD-WEN har udviklet denne tilkøbsløsning primært til indvendige døre i private boliger.

Den samlede dørløsning med SmartClose fås som tilkøb til størstedelen af SWEDOORs Advanceline-døre og -karme med integreret tætningsliste.

SmartClose lanceres i april 2016.

SWEDOOR er Danmarks førende dørbrand inden for indvendige døre.

Læs mere på www.swedoor.dk

jeld-wen

JELD-WEN A/S

Kontaktinformation
JELD-WEN A/S
Europavej 1
7280 Randers
Tlf:70 130 430 (Projektafdelingen)
Web:
Email: