<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Helt nedgravet affaldsbeholder med masser af muligheder
Helt nedgravet affaldsbeholder med masser af muligheder

Annonce

Helt nedgravet affaldsbeholder med masser af muligheder

På Ejendomsmessen 2018 viser joca en helt ny nedgravet affaldsbeholder med masser af mulighed frem. Beholderen har et tidløst og funktionelt design og er udviklet i samarbejde med Vestforbrænding, HJV og JHW Arkitekter samt joca a/s.


VF600 er med sin enkle top og funktionelle betjening ideel til både bolignære områder samt til det åbne byrum. Affaldsbeholderen, som kan rumme op til 5 m3 affald under jorden, kan placeres tæt og optager dermed meget lidt plads.

Det er muligt at etablere både elegante og enkle opstillinger med VF600 enten i klynge-form eller ved siden af hinanden.
 

Trekrogssystemet sikrer en kontrolleret tømning, hvor chaufføren altid er i fuld kontrol over beholderen.

Høj kvalitet

Indkastsøjlen er produceret i gennemfarvet, rotationsstøbt plast og rustfrit stål og er med sit materialevalg og konstruktion en yderst solid og funktionel beholder.

Den profilerede overflade på indkastsøjlen er graffitipræventiv ligesom det slidstærke og vejrbestandige polyethylen sikrer, at søjlen også over tid bevarer et flot og velholdt udseende i bybilledet.

 

Læs mere om Affaldshåndtering


Støjsvagt indkast

Indkastskuffen har på VF600 automatisk soft close. Det betyder, at betjeningen af indkastet er meget støjsvagt og ikke larmer ved brug. Et vigtigt parameter i især bolignære områder.

Indkastskuffen er designet til at rumme alle almindelige fraktioner. Der kan indsættes forskellige indsatser i skuffen, som alle har forskellig farve og form afhængig af den specifikke fraktion. Alle indsatser til skuffen er produceret i genbrugsplast.


VF600 tømmes med kran. Stålbeholderen kan rumme op til 5 m3 affald og tømmes via to bundluger. 


Kontrolleret tømning

Tømning af VF600 foretages med kran. Når indkastsøjlen med stålbeholder løftes op af jorden, sikres hullet i jorden med et integreret sikkerhedsgulv. Herved er der ingen farer for hverken forbipasserende eller for tømningschaufføren.

VF600 er med trekrogssystem, som er med til at sikre en kontrolleret tømning af beholderen. joca anbefaler brug af GEJO18 aggregat til tømning af beholderen, da GEJO18 anhugger og låser i alle tre løfteøjer. Med GEJO18 kan bundlugerne i stålbeholderen åbnes en ad gangen eller begge to samtidigt. Ved opdelte beholdere åbnes lugerne en ad gangen via tømningschaufførens fjernbetjening af løfteøjerne.

VF600 leveres med dørkplade, galvaniseret stålbeholder, sikkerhedsgulv samt betonkasse.

Se mere på jocas stand B:11 og B:13 på Ejendomsmessen 2018. 


joca

joca a/s

Kontaktinformation
joca a/s
Industrivej 6
7830 Vinderup
Tlf:97 44 36 66
Web:
Email:   joca@joca.dk