<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Joca Faa det frem i lyset saa folk har lyst til at bruge det
”Få det frem i lyset, så folk har lyst til at bruge det”

Annonce

”Få det frem i lyset, så folk har lyst til at bruge det”

Joca beskæftiger sig med miljøvenlig håndtering af affald og udemøbler til by og parker. Visionen er, at produkterne skal være pæne og rykkes frem i lyset. Så passer folk nemlig ordentligt på tingene.

 

Tekst af Rune H. Jensen

 

- Vores klare filosofi er, at man skal lade være med at gemme det væk. Få det frem i lyset, så folk har lyst til at bruge det, for jo pænere det er, desto mere bruger folk det, og desto bedre passer de på det.

 

Byinventar og mobile haver

Ordene kommer fra Søren Jensen, direktør hos joca, der bl.a. forhandler designprodukter i form af by- og parkinventar fra franske Sineu Graff.

 

Joca fører et komplet program af intelligent, slankt og robust byinventar, herunder bænke, affaldsspande, plantekummer, pullerter og rækværker til alle miljøer fra markedsledende Sineu Graff.

 

Det gælder undergrundscontainere som CityScape, der er specialdesignet til byrum og parker, hvor en affaldbeholder med stor volumen er påkrævet.

 

Det gælder ergonomiske designbænke i træ, stål og støbejern. Og det gælder de komplette mobile haver og en ny serie af robuste siddemøbler i PEFC-certificeret træ og støbejernsbase, Twist, der byder på en nytænkt modulopbygning til bygader og parker.

 

- Sineu Graffs produkter kommer i mange forskellige materialer, og vi står for totalløsninger til parker, bymidter og torvemiljøer og kan på den måde opfylde kommunernes og arkitekternes forventninger, fortæller Søren Jensen.

 

Nye støttemure til byrum

Seneste nyhed fra joca er et komplet program af betonprodukter fra svenske Starka med både fliser og støttemure, og Søren Jensen forudser et stort potentiale:

 

- Støttemurene kan fx bruges til udligning af terrænforskelle ved etablering af nedgravede affaldscontainere. Støttemuren er et hurtigere alternativ til at støbe en betonsokkel på stedet med.

 

Starka-produkterne er samtidig i en bedre finish og med en mere glat og ikke så ruflet overflade i forhold til traditionelle produkter, siger Søren Jensen.

 

Støttemurene kan bl.a. finde anvendelse til byrum, havnesikring, nedgravede affaldssystemer eller områder til bænke, udemiljøer, gågader, parker og pladser ifølge joca, som er eneforhandler af Starkas produkter i Danmark.

 

Intelligent affaldsspand på app

Også i forhold til jocas affaldsspande handler det om at få dem frem i lyset. At gøre dem brugervenlige, pæne og intelligente med den nyeste teknologi.

 

- De kan installeres med en såkaldt fuldmelder. Dvs. at affaldsspandene sender digitalt signal, når de skal tømmes. Det betyder i praksis, at én medarbejder kan tømme dobbelt så meget på én dag, fordi han har overblikket over, hvor de fyldte affaldsspande er, forklarer Søren Jensen.

 

Det mobile fuldmeldersystem kan anvendes både til fx gågademiljøer, affaldssiloer, togstationer og lufthavne, og joca forhandler den komplette løsning inklusiv it-platformen.

joca

joca a/s

Kontaktinformation
joca a/s
Industrivej 6
7830 Vinderup
Tlf:97 44 36 66
Web:
Email:   joca@joca.dk