<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> joca solcelle drevet komprimator
Ny solcelle-drevet komprimator presser affaldet og øger affaldskapaciteten markant i beholderen

Annonce

Ny solcelle-drevet komprimator presser affaldet og øger affaldskapaciteten markant i beholderen

 

 

 

 

 

 

 

 

Ny solcelle-drevet komprimator presser affaldet og øger affaldskapaciteten markant i beholderen joca lancerer en helt ny solcelle-drevet komprimator, der kan bygges ind i allerede etablerede affaldsløsninger. En miljøvenlig og fleksibel løsning, som kan øge kapaciteten af affald i den eksisterende beholder.

 

 

 De nedgravede affaldsløsninger, hvor affaldet samles i store beholdere under jorden, vinder indpas flere og flere steder rundt om i Danmark. Boligforeninger, byrum og andre områder, hvor man ønsker en pladsbesparende, indbydende og optimal håndtering af affaldet orienterer sig i stigende grad mod disse  løsninger.

Med udviklingen af en helt ny komprimator, som kan kobles på netop de nedgravede affaldsløsninger, kan kapaciteten i den enkelte beholder forøges væsentligt. Dåser, restaffald, husholdningsaffald og plastflasker har alt sammen en stor volumen, men presser man affaldet sammen, øges den mængde af affald, den enkelte beholderen kan rumme.

 

Komprimatoren presser affaldet sammen med et tryk på 900 kg – og alt afhængig af typen af affald, forøges kapaciteten i beholderen med 40-60 procent.

 

- Med denne løsning, som er den eneste af sin slags på markedet, er der nu mulighed for, at man i områder, hvor der ikke er plads eller budget til at etablere endnu en nedgravet affaldsbeholder, kan håndtere større mængder af affald på den samme plads. Derudover er der naturligvis også en driftsoptimering i løsningen, idet beholderen ikke skal tømmes nær så ofte, forklarer Søren Jensen, ejer og direktør i joca a/s.

 

Komprimatoren kan monteres i allerede etablerede affaldsløsninger, og er konstrueret så den kan benyttes i forskellige typer af beholdere.

 

 

 

Drevet af solceller

Komprimatoren er 100 procent drevet af solenergi med et solcelle-panel monteret på låget af beholderen og er derfor ikke afhængig af strømtilslutning.

- Vi kan se, at der er et stort behov for smarte løsninger, der kan optimere på håndteringen af affald ude i både kommuner og hos boligforeningerne. Vi arbejder hele tiden på at udvikle løsninger til de behov, vores kunder efterspørger og oplever allerede nu stor interessse for produktet, lyder det fra Søren Jensen.

Komprimatoren bliver præsenteret for første gang i disse uger på messer og konferencer i ind- og udland, og er udviklet i samarbejde med wtec i Aabenraa.  

joca

joca a/s

Kontaktinformation
joca a/s
Industrivej 6
7830 Vinderup
Tlf:97 44 36 66
Web:
Email:   joca@joca.dk