<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> 1 000 lbm vinduesmarkiser til Universitetsbyen i Aarhus
Jyllands Markisefabrik A/S

Annonce

1.000 lbm. vinduesmarkiser til Universitetsbyen i Aarhus

Jyllands Markisefabrik har siden oktober været i gang med at producere og montere nye vinduesmarkiser til ”bygningskompleks 1870” der ligger i Universitetsbyen. Komplekset kommer fremadrettet kommer til at huse Institut for Molekylærbiologi og Genetik i Aarhus.

 

”Vinduesmarkiserne er lavet som ét langt ubrudt bånd pr. etage på to facader mod syd. Vi har i alt brugt ca. 2,5 tons aluminium og markiserne fylder til sammen en strækning på ca. 1.000 lbm.,” siger Mette Svinth, direktør ved Jyllands Markisefabrik.

Klik her for at se flere billeder

 

For at integrere solafskærmningen bedst muligt er alle aluminiumsdele pulverlakeret i en smuk rødbrun farve, der matcher til bygningens mursten. Alle markisearme er speciallavet med et 35 graders knæk, så de står lodret på facaden, når de er kørt ind.

”Vi har p.t. produceret alle markiserne, og de fleste af dem er ligeledes monteret. Vi mangler dog forsat ca. to moduler som bliver monteret i løbet af de næste par uger”, siger Mette Svinth.

Vinduesmarkiserne bliver monteret på de to syd facader af ”Bygningskompleks 1870”, der tidligere var en del af Aarhus Kommunehospital. Navnet dækker over første etape af et større renoverings- og byggeprojekt, der med tiden skal omdanne det tidligere Aarhus Kommunehospital til et nyt bynært og moderne campusområde med navnet Universitetsbyen. 

Institut for Molekylærbiologi og Genetik i Aarhus forventer at kunne flytte ind i bygningerne i starten af 2022.

Automatisk styring

​​Vinduesmarkiserne er koblet til bygningens automatikanlæg via nye BACnet MS/TP styringer fra Elcanic, og de bliver således styret automatisk efter solen og vinden.

Vinduesmarkiser JM-Rumba

Læs mere om de valgte vinduesmarkiser, type JM-Rumba

Kontaktinformation
Jyllands Markisefabrik A/S
Møgelgårdsvej 7
8520 Lystrup
Tlf:+45 86 22 75 00
Email:   adm@j-m.dk