<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Hele tre ting paa n gang
Jyllands Markisefabrik A/S

Annonce

Hele tre ting på én gang

Jyllands Markisefabrik har tegnet en ny kassette til det nyopførte pleje- og rehabiliteringscenter, Skovgården i Humlebæk


​”Arkitekten på projektet ønskede en solafskærmning med en lille elegant kassette, en kraftig screendug samt en montage direkte på terrassedørene. Det kunne desværre ikke lade sig gøre med vores eksisterende miniscreen, så vi valgte at tegne en ny kassette tilpasset projektet,” siger Mette Svinth, direktør ved Jyllands Markisefabrik.

Egen produktion

Jyllands Markisefabrik har med egen produktion muligheden for hurtigt at omstille sig og udvikle nye og specialtilpassede løsninger. Da den eksisterende minikassette ikke kunne rumme den ønskede screendug, valgte man derfor at tegne en ny type og lade den indgå i sortimentet.

Multifunktionelt plejecenter

Ideen bag det nyopførte pleje- og rehabiliteringscenter Skovgården har været at skabe et multifunktionelt plejecenter. Skovgården tilbyder således i dag 30 plejeboliger, 40 rehabiliteringspladser, træningsfaciliteter samt nye lægeklinikker og tandlægelokaler.

200 JM-MiniScreens og ovenlysmarkiser

Jyllands Markisefabrik har produceret og monteret i alt 200 JM-Mini Screens til plejeboligerne og plejecenteret.

Solafskærmningen styres automatisk efter sol og vind, og hver screen kan samtidig betjenes fra en kontakt i de enkelte lejligheder og fællesrum.

Jyllands Markisefabrik har herudover monteret to store udvendige ovenlysmarkiser type JM-W19 på plejecenteret.

Læs mere om væres forskellige screens

Kontaktinformation
Jyllands Markisefabrik A/S
Møgelgårdsvej 7
8520 Lystrup
Tlf:+45 86 22 75 00
Email:   adm@j-m.dk