<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Jyllands markisefabrik Udvendig persienne der baade fylder og stoejer mindre
Udvendig persienne der både fylder og støjer mindre

Annonce

Udvendig persienne der både fylder og støjer mindre

Ny og forbedret udvendig persienne støjer mindre ved op og nedkørsel og giver samtidig et betydeligt lettere udtryk på facaden med en reduceret parkeringshøjde på ca. 15%

 

Jyllands Markisefabrik A/S introducerer i år en forbedret udgave af deres udvendige persienne. Der er bl.a. arbejdet med lamellens geometri, hvorved det er lykkedes at reducere parkeringshøjden med 15% i forhold til øvrige produkter på markedet. Ligeledes er der udviklet et lydabsorberende beslag, der fjerner generende støj fra persiennerne, når de køres op eller ned.

 

”Vores løsninger skal selvfølgelig først og fremmest holde solens varmestråler ude samt fjerne generende genskin og blænding. Men herudover ligger æstetiske og diskrete løsninger helt øverst på ønskesedlen, når der skal vælges solafskærmning ”, siger Peter Johansen, salgs- og projektleder ved Jyllands Markisefabrik. ”

 

”Jeg har gennem årene oplevet en stor efterspørgsel på netop persienner, der fylder mindre på facaden. Det er derfor en afgørende faktor for flere arkitekter og entreprenører, at vi nu tilbyder markedets laveste parkeringshøjde”.

 

Klik her, for at se en gennemgang af de forskellige forbedringer: https://www.youtube.com/watch?v=mf-Pv4bjEdA

 

Nyt lameldesign giver lettere udtryk og mere stabilitet

Med udgangspunkt i 60 års viden og erfaring har vores partner WAREMA GmbH videreudviklet og forbedret deres udvendige persienne. En af forbedringerne har været et re-design af selve lamellen. Den optimerede geometri betyder en parkeringshøjde, der er ca. 15 % laverede end de konkurrerende persienner på markedet. Herudover har ændringen forbedret stabilitet på lamellen med mere end 5%. Også persiennens underliste har fået et re-design, så den passer bedre op under lamellen og dermed fylder mindre.

 

Støjabsorberende beslag giver mere arbejdsro

Jyllands Markisefabrik A/S tilbyder som de eneste i Danmark en udvendige persienner med lydabsorberende beslag.

”Selvom systemet er monteret udvendigt, er det stadig vigtigt for brugeren, at persiennen er til så lidt gene som muligt”, siger Peter Johansen.

Han fortæller ligeledes, at han tidligere har talt med mange, der oplevede støjen som forstyrrende og generende for arbejdsroen på kontoret. De nye støjabsorberende beslag fjerner ved hjælp af en specialdesignet belægning den generende støj, der kan opstå, når persiennerne køres op os ned. Støjen opstår, når motoren er i drift og derved afgiver resonans til beslag, overliste og sidestyr.

 

Herudover er plastgennemføringen til optræksbåndet også re-designet, så evt. støjdannelse nu minimeres og der slipper mindre lys ind.

 

Oplev forskellen på en standard persienne og en persienne monteret med lydabsorberende beslag: https://www.youtube.com/watch?v=05RZKui4abE

 

Læs mere om vores udvendige persienner her: http://www.jyllandsmarkisefabrik.dk/erhverv/udvendige-produkter/persienner.aspx

Kontaktinformation
Jyllands Markisefabrik A/S
Møgelgårdsvej 7
8520 Lystrup
Tlf:+45 86 22 75 00
Email:   adm@j-m.dk