<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Nyt eksklusivt uderum med panorama udsigt over Kaloe Vig og golfbanen
Jyllands Markisefabrik A/S

Annonce

Nyt eksklusivt uderum med panoramaudsigt over Kalø Vig og golfbanen

Café på Toppen ved Kalø Golfklub tog for første gang deres nye uderum i brug, søndag den 26. september, hvor hele 150 gæster skulle bespises med både morgenmad og frokost i caféen.

Se de mange inspirerende billeder her

”Det er blevet lige præcis, som vi ønskede os” siger Martin G. Riemenschneider, golfmanager ved Kalø Golfklub. ”Det er simpelthen så flot og hyggeligt et uderum, og vores gæster roser det til skyerne”.

Martin G. Riemenschneider har netop afholdt det første store arrangement i cafeen, hvor det nye uderum blev taget i brug. De 150 tilmeldte gæster skulle have serveret både morgenmad og frokost, så der var brug for alle pladser både ude og inde.​

60 ekstra siddepladser

”Vi har plads til ca. 90 siddende gæster indenfor i caféen, men med det nye uderum kan vi nu tilbyde arrangementer helt op til 150 gæster”.

Løsningen fra Jyllands Markisefabrik er lavet fuldstændig fleksibelt, så både tag og ”vægge” kan åbnes eller lukkes efter behov. Herudover er der valgt en hyggelig og dæmpbar belysning i form af LED lys i rammen og varmelamper i siderne.

”Vi kunne uden problemer sidde ude i korte ærmer kl. 8 om morgenen her i slutningen af september måned, det er da ret fantastisk", siger Martin G. Riemenschneider”.

Martin G. Riemenschneider ser allerede frem til den kommende sommer og de mange muligheder, det nye uderum giver. Han har bl.a. flere grillaftener i støbeskeen, hvor gæsterne udover en lækker grillbuffet kan nyde levende musik og hygge på terrassen. Herudover forstiller Martin sig at afholde forskellige vin- og ølsmagninger samt bruncharrangementer.

”Min søn skal konfirmeres her til næste år, og jeg har simpelthen valgt at flytte arrangementet udenfor på terrassen" siger Martin G. Riemenschneider. "Udover at man har den skønneste udsigt over vandet og ind over Aarhus, er det simpelthen så hyggeligt både at være ude og inde på samme tid.”

Alle er velkomne

De forskellige arrangementer hos Café på Toppen er åbne for alle, både for klubbens medlemmer, men også for alle andre, der har lyst til at nyde den dejlige mad og udsigt, som stedet tilbyder.

Herudover kan caféen også bookes til private fester og arrangementer. Martin G. Riemenschneider opdaterer løbende caféens Facebook side med alle kommende arrangementer.

 

Læs mere om lameltaget fra Jyllands Markisefabrik JM-V870

Kontaktinformation
Jyllands Markisefabrik A/S
Møgelgårdsvej 7
8520 Lystrup
Tlf:+45 86 22 75 00
Email:   adm@j-m.dk