<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> http www jyllandsmarkisefabrik dk nyheder nyheder foss vaelger solafskaermning fra jyllands markisefabrik aspx
FOSS vælger solafskærmning fra Jyllands Markisefabrik

Annonce

FOSS vælger solafskærmning fra Jyllands Markisefabrik

222 vindstabile JM-ZipScreens NL skal fremadrettet holde solens varme og generende lys ude, samt skabe et bedre indeklima for de mange ansatte på FOSS’ hovedsæde i Hillerød. Udover et bedre indeklima kan der samtidig spares på nedkølingen om sommeren og opvarmningen om vinteren. 
 
”Vi blev i foråret kontaktet af FOSS, der bad os udarbejde et forslag på udvendig solafskærmning. De havde forinden kun haft indvendig solafskærmning, der ikke tog varmen tilstrækkeligt” siger Peter Johansen, salgs- og projektleder ved Jyllands Markisefabrik A/S. 
 
​ 
 
Jyllands Markisefabrik forslag lød derfor på levering og montering af vindstabile JM-ZipScreens. Ud over høje krav til funktion og design var det vigtigt, at den kommende solafskærmning kunne tåle høje vindbelastninger, da hovedsædet er placeret på åbne marker med meget vind. 
 
​ 
 

Screendug reducerer ca. 80% af solens varme

Valget blev derfor det udvendige rullegardin, JM-ZipScreen NL, der med et specielt lynlås-system fikserer dugen i sidestyret, så screenen kan benyttes selv ved meget hårde vindbelastninger. Samtlige dele er ligeledes udført i materialer i højeste kvalitet, der kan holde til det danske omskiftelige vejr. 
 
​ 
 
”Udvendig solafskærmning er uden tvivl den optimale løsning i forhold til at skabe et godt og sundt indeklima. Solafskærmningen stopper varmen før den kommer ind i bygningen, og man kan herved spare væsentligt på nedkøling af lokalerne” siger Peter Johansen. 
 
​ 
 
FOSS har valgt profilerne på de udvendige screens i samme farve som bygningens vinduer. Valget betyder, at solafskærmningen bliver en naturlig og integreret del af den eksisterende bygning. Der er herudover valgt en mørk screendug, der reducerer ca. 80% af solens varme samtidig med, at der er bevaret et godt udsyn grundet dugens perforering. Det har stor betydning, at de mange ansatte ikke føler sig lukket inde, men derimod forsat kan nyde de smukke omgivelser. 
 
​ 
 

Fuldautomatisk sol og vindautomatik samt CTS-styring

Solafskærmningen bliver styret automatisk efter solen og vinden. Det betyder bl.a., at medarbejderne, også i de varme sommermåneder, kan møde ind til tilpas tempererede lokaler. Man har samtidig valgt at overstyre solafskærmningen fra bygningens CTS. FOSS kan således indstille solafskærmningen til ikke at køre ned i de kolde efterårs- og vintermåneder, så man i stedet kan udnytte solens varmende effekt. I de måneder kommer den indvendige solafskærmning så i brug. 

Vælg mellem flere forskellige typer af screens

Se virksomhedens mange forskellige referencer
Kontaktinformation
Jyllands Markisefabrik A/S
Møgelgårdsvej 7
8520 Lystrup
Tlf:+45 86 22 75 00
Email:   adm@j-m.dk