<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> http www jyllandsmarkisefabrik dk nyheder nyheder rappelling paa det kongelige danske musikkonservatorium aspx
Rappelling på Det kongelige danske musikkonservatorium

Annonce

Rappelling på Det kongelige danske musikkonservatorium

DKDM, det tidligere Radiohus, har besøg af professionelle klatrere, der er hyret ind af Jyllands Markisefabrik til at nedtage og genmontere de eksisterende faldarmsmarkiser


Det kongelige danske musikkonservatorium får i disse dage repareret den udvendige solafskærmning på en lidt anderledes måde. 

Se flere billeder her

Jyllands Markisefabrik har fået til opgave at reparere de eksisterende faldarmsmarksier, men da markiserne er meget svært tilgængelige, har det ligeledes været nødvendigt at hyre professionelle ​klatrere ind til opgaven. 
 

Professionelle klatrere

Jyllands Markisefabrik bruger normalt lifte til at løse tilsvarende opgaver, men konservatoriets smukke, fredede taghaver gjorde denne løsning umulig. 
 
​For at undgå meget store udgifter til opstilling af stillads, valgte Jyllands Markisefabrik derfor at hyre professionelle klatrere til at demontere og genmontere nogle af faldarmsmarkiserne. På landjorden får markiserne monteret nye duge og motorer, hvorefter klatrerne igen sørger for at montere markiserne under kyndig vejledning fra Jyllands Markisfabriks montører.  


Om DKDM

Det Kongelige Danske Musikkonservatorium (DKDM) er et dansk musikkonservatorium grundlagt i 1867.  
 
Konservatoriet overtog i 2008 Danmarks Radios lokaler, det tidligere Radiohus og ligeledes Radiohusets Koncertsal, der herefter tog navneforandring til Konservatoriets Koncertsal. 
 
Det tidligere Radiohus er tegnet af arkitekten Vilhelm Lauritzen. Byggeriet begyndte i maj 1936 og i december 1940 kom det første program i luften fra Radiohuset 

Kilde: Wikipedia​ 
Kontaktinformation
Jyllands Markisefabrik A/S
Møgelgårdsvej 7
8520 Lystrup
Tlf:+45 86 22 75 00
Email:   adm@j-m.dk