<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> http www jyllandsmarkisefabrik dk nyheder nyheder stoerre kontorhus i slagelse saetter fokus paa indeklima aspx
Større kontorhus i Slagelse sætter fokus på indeklima

Annonce

Større kontorhus i Slagelse sætter fokus på indeklima

154 el-betjente ZipScreens fra Jyllands Markisefabrik skal fremadrettet forbedre indeklimaet for de mange ansatte, der hver dag arbejder i kontorhuset.

Kontorhuset havde gennem en længere periode haft problemer med alt for høje indetemperaturer. Trods utallige forsøg var de ikke i stand til at sænke temperaturen tilstrækkeligt med ventilation, og da køling ikke var et ønske, kontaktede de Jyllands Markisefabrik for at få hjælp til at løse deres problem.

​Se flere billeder her

”Jeg blev bedt om at komme med et løsningsforslag, der fremadrettet kunne skabe et godt og sundt indeklima i kontorhuset", siger Peter Johansen, Salgs- og projektleder hos Jyllands Markisefabrik.

”I dette tilfælde var den optimale løsning vores vindstabile og udvendige rullegardiner, der effektivt stopper varmen, før den kommer ind i bygningen. I forhold til valg af screendug, foreslog jeg en mørk dug, der reducerer ca. 80% af solens varme samtidig med, at den lukker lyset ind og bevarer et godt udsyn” siger Peter Johansen.

Den optimale løsning

Der er i alt monteret 154 el-betjente JM-ZipScreens på de udvendige facader mod syd, øst og vest samt på alle gårdfacader mod øst og vest. Alle kassetter og sideskinner er pulverlakeret i samme RAL farve som de eksisterende vinduer, så afskærmningen syner så integreret og diskret som muligt. 

​Læs mere om Jyllands Markisefabriks forskellige typer af screens

Alle screens er monteret direkte på vinduesrammen, så vinduerne uhindret kan åbnes for udluftning samt stadig fungere som redningsvinduer. Herudover er der valgt en vindstabil løsning, så afskærmningen kan benyttes selv ved meget hårde vindbelastninger.

De udvendige screens bliver automatisk styret efter sol og vind. Det betyder bl.a., at de kører ned, så snart de første solstråler rammer vinduerne og derved forhindrer, at lokalerne bliver opvarmet fra morgenstunden. Den enkelte medarbejder har ligeledes et manuelt tryk, så de efter ønske og behov selv kan køre screenen op eller ned.

​​

”Det har virkelig været et super godt samarbejde, hvor der fra begge sider har været fuldstændig styr på alle detaljer gennem hele forløbet. Alle tidsfrister blev overholdt, og vi kunne ultimo maj måned aflevere et færdigt projekt til en meget tilfreds kunde”, siger Peter Johansen​

Jyllands Markisefabriks kunde ønsker af politiske årsager ikke at blive anvendt som reference, hvorfor vi her ikke nævner nogen navne.

Kontaktinformation
Jyllands Markisefabrik A/S
Møgelgårdsvej 7
8520 Lystrup
Tlf:+45 86 22 75 00
Email:   adm@j-m.dk