<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> jyllands markisefabrik vinder red dot awards
Ny markise vinder to internationale priser for exceptionelt design

Annonce

Ny markise vinder to internationale priser for exceptionelt design

Jyllands Markisefabriks nye markise, JM-K50 har modtaget den internationalt anerkendte Red Dot Award 2016 samt den mindst lige så eftertragtede iF Design Award 2016.

 

Begge priser regnes for at være blandt verdens mest anerkendte og prestigefyldte designpriser, når det kommer til produktdesign.

 

Begge priser regnes for at være blandt verdens mest anerkendte og prestigefyldte designpriser, når det kommer til produktdesign.

Ud over produktets æstetik, design og funktionalitet blev der i bedømmelsen også blev lagt vægt på bl.a. innovation, holdbarhed og bæredygtighed.

 

Red Dot Design Award og iF Design Award modtog i år begge hver mere end 5.000 forslag fra over 50 lande.

 

Læs mere om Solafskærmning

 

Tysk kvalitetsdesign

Markisen er designet af deres tyske samarbejdspartner, WAREMA, som de siden 2002 har haft et tæt parløb med. WAREMA er en af Europas førende producenter af solafskærmning, og Bernd Riedmann, general manager, Product Management & Marketing ved WAREMA udtaler:


”Det er en stor succes for os, at vores nye kassettemarkise, K50 har vundet to så vigtige og anerkendte priser. Vi stræber altid efter at levere førsteklasses produkter, der også rent designmæssigt passer til de forskellige arkitektoniske stilarter.

Med K50’eren udvider vi nu vores sortiment af markiser med firkantede kassetter, der især passer godt til den kubistiske arkitektur. Vi er meget begejstrede for, at vores produkt er blevet så godt modtaget af anerkendte designeksperter”.

JM-K50'erens prisvindende design

K50’erens minimalistiske og kompakte design indgår som en naturlig og diskret del af tidens nybyggeri. Det kompakte design betyder endvidere, at markisen er den perfekte løsning til selv meget små terrasser og altaner. Markisen har tilmed en meget lille montageafstand fra facaden.

Med mulighed for integrerede LED lys i kassette, får man en hyggelig og stemningsfuld belysning, der endvidere kan reguleres via lysdæmper. Markisen kan alt efter behov og ønske styres manuelt eller fra havestolen via fjernbetjening, tablet eller smartphone.​

Læs mere om JM-K50

Kontaktinformation
Jyllands Markisefabrik A/S
Møgelgårdsvej 7
8520 Lystrup
Tlf:+45 86 22 75 00
Email:   adm@j-m.dk