<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> KK 3 Fold by KlipKlap
KK 3 Fold by KlipKlap

Annonce

KK 3 Fold by KlipKlap

Da Pia Lauritsen i 2010 var på barsel med sit 1. barn, ønskede hun sig en stor madras, hvor hendes søn kunne udvikle og styrke sin motorik, hvor den lille nye familie kunne lege, hygge og tumle men samtidig en madras, som gerne designmæssigt måtte passe ind i hjemmet. Hun søgte butikker og nettet tyndt efter en stor hygge- og tumlemadras i flot design. Den var bare ikke at finde. Idéen til vores KK 3 fold blev skabt, og i dag fungerer den som et multifuntionelt møbel for hele familien, når den foldes som enten tumlemadras, sofa, daybed, hyggekrog eller gæsteseng.

 

KK 3 fold er en multifunktionel foldemadras og ”flagskibet” bag by KlipKlap.

Med sine tre foldbare lag har KK 3 fold utallige foldemuligheder og funktioner. Den kan bl.a. opstilles som puf/daybed, sofa, tunnel, loungemøbel og tumlemadras samt gæsteseng.


KK 3 fold er uden tvivl et møbel for hele familien; de helt små får et behageligt og varmt underlag at ligge på, når der fx skal trænes nakke og ryg. De større kan kravle på trapper og ramper, hoppe, danse og slå kolbøtter, mens teenagere, mor og far har et lækkert slængemøbel. Alle overnattende gæster og legekammerater får en gæsteseng af høj kvalitet.


Designet er klassisk og stilrent og passer ind i et moderne hjem.

 

Mål:

Udfoldet – H: 12 cm B: 150 cm L: 180 cm

Sammenfoldet – H: 36 cm B: 50 cm L: 180 cm

 

KK 3 fold fåes i 9 forskellige slidstærke tekstiler. Skummet er af 35 kg Oeko-Tex 100 certificeret koldskum

klipklap

by KlipKlap

I dag er vores mission stadig at skabe møbler, der indbyder til og fordrer motoriske udfoldelser hos børn, så de opnår både glæde ved fysisk udfoldelse og udvikling af motoriske evner. I vores verden udelukker det dog ikke møblerne fra ligeledes at være en fryd for øjet og være brugbare for familiens øvrige medlemmer også.

Kontaktinformation
by KlipKlap
Gåseagervej 14
8250 Egå
Tlf:+45 22 78 70 50
Web:
Email:   info@byklipklap.dk