<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> by KK Daybed
by KK Daybed

Annonce

by KK Daybed

by KK Daybed er et smukt og stilrent multimøbel designet af Charlotte Høncke for by KlipKlap. Hynderne sidder ikke fast på rammen, hvilket giver dig mulighed for at sammensætte daybeden efter din smag og dine behov.

Målet med KK daybed var at skabe et voksent multimøbel. KK daybed har en klassisk ramme, der består af massiv egetræ og en bund af egefinér. Designet giver anledning til forskellige kombinationer. Du kan på den ene halvdel lægge en hynde, mens du kan bruge den anden side som sidebord, lægge dine yndlingsmagasiner, stille lysestager, yndlingsnips osv. Du kan bruge den som gæsteseng, eller du kan bruge den som sofa ved at placere to hynder og to ryghynder i rammen. Mulighederne er mange, og det er kun din fantasi, der sætter grænser.


KK Daybed blev i 2016 nomineret til Årets møbel ved Design Awards.  


Mål på rammen: B: 185 cm D: 80 cm H: 39 cm.

Materiale: ramme og ben i massiv eg, bund i egefinér. Rammen fåes i olieret eg samt i sortlakeret eg.

 

Sæde og ryghynder fåes i 15 forskellige lækre tekstiler og kernen er af 35 kg Oeko-Tex 100 certificeret koldskum.klipklap

by KlipKlap

I dag er vores mission stadig at skabe møbler, der indbyder til og fordrer motoriske udfoldelser hos børn, så de opnår både glæde ved fysisk udfoldelse og udvikling af motoriske evner. I vores verden udelukker det dog ikke møblerne fra ligeledes at være en fryd for øjet og være brugbare for familiens øvrige medlemmer også.

Kontaktinformation
by KlipKlap
Gåseagervej 14
8250 Egå
Tlf:+45 22 78 70 50
Web:
Email:   info@byklipklap.dk