<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Balco POPUP showroom og altan lounge i det indre K benhavn
Balco POPUP showroom og altan lounge i det indre København

Annonce

Balco POPUP showroom og altan lounge i det indre København

Vi byder alle velkommen ind til en snak om vores åbne altan- og glasluknings løsninger. Her kan du møde flere repræsentanter fra Balco i Danmark, som kan rådgive dig og din forening i valg af løsninger. 


Vi holder åbent i hele maj måned for Københavns og Frederiksbergs borgere i hverdagene fra kl. 12.00 til 19.00, fredage dog fra 12.00 til 17.00 samt i weekenderne fra kl. 10.00 til 14.00. 


Du og din familie er meget velkommen til at besøge udstillingen. Alle fremmødte bydes på et glas vin, øl eller en vand samt lidt snacks. Der er også en is til børnene. 


Vi glæder os til at se jer! Velkommen!  

Læs mere om Altaner
kontech-as

Kontech A/S

KONTECH er en af Danmarks største altanproducenter. Vi designer og producerer selv vores altaner, og derfor får du et unikt og helt igennem dansk kvalitetsprodukt.

Vores produktion er specialiseret med fuldautomatiske svejserobotter, der sikrer optimale svejsninger på altanerne. Ligesom vores montageteams, der omfatter smede, tømrere samt murere, alle har stor erfaring med at montere vores mange forskellige altaner.

Kontaktinformation
Kontech A/S
Hammerholmen 48A
2650 Hvidovre
Tlf:+45 3646 4260
Web:
Email: