<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Vi skal vaerne om vores faelles byrum med arkitektonisk tilpassede altaner
Vi skal værne om vores fælles byrum – med arkitektonisk tilpassede altaner

Annonce

Vi skal værne om vores fælles byrum – med arkitektonisk tilpassede altaner

Indlæg af Henrik Bjørndal, Sales Manager/Kontech A/S

 

En altan er aldrig bare en altan, en monteringsopgave, ekstra kvadratmeter. En altan er frihed til at være udenfor i fred, en sikkerhedsmæssig tillidserklæring, et byarkitektonisk ansvar vi som altanproducenter bærer og bør tage alvorligt.

 

Alle elsker altaner – men hvorfor?

Ejendomsmæglerne, kommunerne og andelsforeningerne ved det. Lejlighedsbeboerne siger det og blogger om det. Og vi som producenter forstår det godt. At alle elsker altaner.

 

Og hvorfor gør vi så det? Hvorfor vækker 2-4 ekstra kvadratmeter så stor lykke?

 

Fordi en altan repræsenterer og muliggør det frie og rolige liv, vi som travle bymennesker drømmer om – og for manges vedkommende – længes efter i en hektisk hverdag med job, børn, sport og forpligtigelser. Altanen er vores ’helle’, og det mener jeg er vigtigt at omfavne og imødekomme som virksomhed. Vi sælger ikke jern og stål, gulv og gelænder.

 

Vi sælger et ’helle’ i hverdagen, der skal være sikkert, lækkert, tilpasset og give ejeren det følelsesmæssige rum, hvor drømmene kan få frit løb. En altan er livskvalitet i fast form – og det placerer mildt sagt et vigtigt ansvar på os som producent, vi i hvert tilfælde hos Kontech er meget bevidste om – og stolte af.

 

Læs mere om Altaner

 

Kundetryghed fås som fortjent

Når man bilder sig ind, at man kan løfte så stor en opgave, som det er sikkerhedsmæssigt forsvarligt at montere altaner, så er det noget, man bør tage kynisk alvorligt. For følelsen af sikkerhed skal være funderet i kompromisløs konstruktion og montering. Hos Kontech lægger hovedet personligt på blokken, hver gang vi producerer og monterer.

 

F.eks. er vores produktion sikret optimale og ultimativt holdbare svejsninger på altanerne udført af specialiserede, fuldautomatiske svejserobotter – og vores folk, der borer og banker uden for dine vinduer, er nøje udvalgte montageteams af smede, tømrere og murere, som forstår det ansvar, de har i hænderne. For hvordan skulle man kunne sove, lege, sole eller drikke drinks med ro i maven på sin altan, hvis man bare har 0,001 procents tvivl om, at man er tryg?

 

Vores byrum er vores fælles ansvar

Din altan udgør også en del af vores fælles byrum. Din og dine naboers altaner ændrer udseendet på den bygning, du bor i. Dine genboer skal kigge på den dagligt og alle vi, der færdes rundt i byen, nu og mange år fremover, skal leve med resultatet. Derfor er det vigtigt, at din altan ikke er et generaliseret, masseproduceret produkt, som – undskyld mit franske – er klasket op på facaden uden hensyntagen til ejendommens arkitektoniske stil. Det er vigtigt at værne om byrummets æstetik – helst i en grad, hvor altaner tilpasses byens smukke ejendomme, så de forskønner og beriger bygning og byrum. Som Mogens A. Morgen, professor på Arkitektskolen i Aarhus formulerer det i magasinet Bedre Hjem, udgivet af Bolius Boligejernes Videncenter, i sommeren 2016: - Jeg har selv en altan og er meget opmærksom på den øgede livskvalitet, en altan tilfører byboere.

 

Men skal der monteres en altan på en bygning, der ikke er født med en sådan, kræver det, at bygningens arkitektur bliver bedre af det. Den pointe er vi i Kontech meget enige i og optaget af, hvorfor vi specialdesigner vores altaner. For vores holdning er, at designet kvalitet aldrig går af mode. Heller ikke selvom det holdes i et leje, hvor de fleste kan være med.

kontech-as

Kontech A/S

KONTECH er en af Danmarks største altanproducenter. Vi designer og producerer selv vores altaner, og derfor får du et unikt og helt igennem dansk kvalitetsprodukt.

Vores produktion er specialiseret med fuldautomatiske svejserobotter, der sikrer optimale svejsninger på altanerne. Ligesom vores montageteams, der omfatter smede, tømrere samt murere, alle har stor erfaring med at montere vores mange forskellige altaner.

Kontaktinformation
Kontech A/S
Hammerholmen 48A
2650 Hvidovre
Tlf:+45 3646 4260
Web:
Email: