Et grønt lys foroven

Annonce

Et grønt lys foroven

 

Over 7000 besøgende kunne til dette års Building Green messe få et nærmere indblik i samspillet mellem et byggeriet og det bæredygtige byrum. Med 125 talere var der skabt en grobund for inspiration og fremtidige grønne samarbejder på tværs af byggeriets aktører. Lamilux Nordic deltog for fjerde år med budskabet om ovenlys som endnu en grøn faktor.

 

Tekst af Elias Inceer

 

Blandt de 154 stande kunne man på Building Green messen i år møde direktør for Lamilux Nordic, Michael S. Saunte. Michael bidrog til årets tema om ”Byggeriet i det bæredygtige byrum” med markedets nye muligheder indenfor bæredygtige kvalitets- og lavenergiløsninger indenfor ovenlys, glastage og brandventilation.

 

- Bæredygtighedsprincipperne i branchen breder sig hastigt og bliver mere tilgængelige indenfor stadig flere byggematerialer. Derfor er det en værdifuld messe at deltage i, da vores produkter løbende bliver opdateret med forbedrede isoleringsværdier og forbedring af levetiden. Endvidere arbejder vi løbende på at optimere materialeanvendelsen så vores produkter og produktion samlet set bliver stadig mere bæredygtige. Ud over det bruger vi også messen til at lade os inspirere og blive opdateret med de sidste nye teknologier fra de andre udstillere, fortæller Michael S. Saunte.

 

Læs mere om ovenlys & glastage

 

Tårnhøje projekter

Den danske ovenlysspecialist, tidligere kendt som OvenlysKompagniet, er gået sammen med tyske Lamilux om serviceringen af det danske marked under navnet Lamilux Nordic. Især nogle af virksomhedens seneste projekter tiltrak opmærksomhed fra de besøgende:

 

- Vi oplevede i år en stor interesse i vores projekter med blandt andet Rødovre HF/VUC, hvor vi har leveret et stort glasrytterlys på 8 x 12 meter med en meget lav U-værdi og ekstra stort krav til snelast. U-værdien angiver hvor godt et vindue isolerer, og her er vi en af de få i Europa, der leverer ovenlysvinduer med et lavt energiforbrug og energistyring med naturlig ventilation, fortæller Michael S. Saunte og tilføjer:

 

- Desuden er vores leverance til de fem tårne i Axel Towers-projektet blevet mødt med megen nysgerrighed. Vi har til dem designet og leveret fem runde ovenlys med karmoplysning. Trods massive tre diameter har vi kunne producere det bestående af ét glas, afslutter Michael S. Saunte.

 

Ovenlysglasset til Axel Towers er lavet i det EPD-certificerede og specialudviklede glastagssystem PR6o og indgår i rækken af systemer og produkter, som Lamilux Nordic tilbyder både større arkitekttegnede bygninger ned til de mindre opgaver. For Lamilux Nordic lyder succesformlen først og fremmest på certificerede bæredygtige produkter og en kompromisløs stræben efter det bedst mulige samarbejde.

lamilux-nordic

LAMILUX Nordic A/S

Velkommen!

... til en af markedets stærkeste udvalg af ovenlys, glastage og brandventilation.

OvenlysKompagniet har mere end 10 års erfaring med ovenlysløsninger, og i kombination med vores samarbejdspartner Lamilux, der er en af Europas bedste producenter af ovenlys- og glastage, kan vi tilbyde en komplet løsning fra ide til færdigt projekt.

Kontaktinformation
LAMILUX Nordic A/S
Englandsvej 2
4800 Nykøbing F.
Tlf:+45 82 82 37 00
Web:
Email: