<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Louis Poulsen udstiller p Building Green
Louis Poulsen udstiller på Building Green

Annonce

Louis Poulsen udstiller på Building Green

Bæredygtig belysning på Building Green

 

Louis Poulsen udstiller på Building Green, hvor man på stand nr. 61 kan få opdateret viden om, hvordan bæredygtighed, energieffektivitet, funktion og komfort er integreret i virksomhedens nye armaturer, og hvordan ældre armaturer kan opnå samme status med originale LED – Upgrade kits.   

 

 

Building Green forgår den 29. og 30. marts 2017 på Centralværkstedet, Værkmestergade 7-9 i Århus C.

 

Tilmelding til udstillingen via Building Green’s website

 

Hvert byrum sit lys

Vi bruger byen og bevæger os rundt i den på mange forskellige måder: I bil, til fods, på cykel og på skateboard. De nye blandede rekreative områder, f.eks. torvepladser og havnefronter, fører til nye måder at designe og kombinere forskellige belysningsformer på. Når der skal planlægges belysning, skal der tages udgangspunkt i byrummets særlige formål og funktioner.

 

Læs mere om Belysning

 

Louis Poulsen produktportefølje kombinerer høj og lav belysning i et arkitektonisk design, der let indgår i en harmonisk dialog med alle former for urbane projekter. Et eksempel er "Albertslund", som er en familie med væglamper, pullerter, loftslamper, pendler og lygter. Seriens historie startede for 50 år siden, hvor vi deltog i udviklingen af en lygte til et beboelsesområde i Albertslund. "Albertslund"-produkterne nyder stor popularitet den dag i dag og kan ses mange forskellige steder i og uden for Danmark – senest også i Miami.

 

Udendørs nyheder fra Louis Poulsen

Albertslund Mini Lygte

Design: Jens Møller-Jensen.

Koncept: Armaturet udsender et symmetrisk og blændfrit lys. Overskærmen medvirker til at nedadrette lyset, ud over at den afskærmer lysudsendelsen opad.

 

Kipp Lygte

Design: Alfred Homann

Koncept: Armaturet udsender et symmetrisk nedadrettet lys. Overskærmens let kurvede design sikrer sammen med vinklen på den indvendige diffuser en bredstrålende, blændfri og ensartet belysning.

 

Toldbod Lygte

Design: Louis Poulsen

Koncept: Lyset er 100 % nedadrettet, og på grund af den mathvide, lakerede inderside udsender armaturet et blødt, diffuseret og komfortabelt lys.

 

 

 

 

http://www.louispoulsen.com/dk/kampagner/humans-in-the-city/

 

Kontaktinformation
Louis Poulsen A/S
Kuglegårdsvej 19 23
1434 København K
Tlf:+45 3329 8658
Email:   professionel@louispoulsen.dk
Louis-Poulsen-udstiller-p-Building-Green