<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> louis poulsen architects at work
TRE PENDLER - LP GRAND, SKYLINE & PATERA

Annonce

TRE PENDLER - LP GRAND, SKYLINE & PATERA

 

På den netop overståede Architect@work messe præsenterede Louis Poulsen 3 helt nye pendler LP Grand, Skyline og Patera.

 

Se Produktvideo - Tre Pendler - nedenfor

 

 

 

 

 

 

 

 

Direkte links til produkter: 

 

 

 

 

 

 

LP GRAND

Det succesfulde samarbejde mellem den danske designer Christian Flindt og Louis Poulsen fortsætter for fuld kraft. Nu med et ambitiøst storrumskoncept, der har fået navnet LP GRAND.

 

Skyline

Louis Poulsen lancerer en ny, skulpturel storrumspendel, der er blevet til i et spændende samarbejde med en ung schweizisk-fransk designer. Det var kærlighed ved første blik, da Louis Poulsen første gang mødte den unge schweiziskfødte designer Julie Richoz til en designevent. Julie gjorde et så stort indtryk på lampeproducenten, at de valgte at give hende en særlig opgave – nemlig at designe en pendel til høje placeringer i store rum, som fx aulaer og auditorier.

 

Patera

Populær pendel i flere størrelser: Patera familien udvides med en stor og en lille. Efterspørgslen efter Patera pendlen, der er skabt i et kreativt samarbejde mellem Louis Poulsen og den danske design-stjerne Øivind Slaatto, har været overvældende.

 

Kontaktinformation
Louis Poulsen A/S
Kuglegårdsvej 19 23
1434 København K
Tlf:+45 3329 8658
Email:   professionel@louispoulsen.dk
louis-poulsen-architects-at-work