<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Hallo Er du der Kan du h re mig Jeg kan knapt nok h re dig
.-.

Annonce

"Hallo? Er du der? Kan du høre mig? Jeg kan knapt nok høre dig."

Lyder det bekendt ? Vi glemmer ofte at lyden er det vigtigste element i et møde, og at dårlig lydkvalitet forhindrer effektiv kommunikation, distraherer mødedeltagerne og blokerer for mødets budskab. Videokonferencer er blevet et essentielt værktøj for kommunikation i forretningsverdenen, men det er nemt at glemme at langt størstedelen af mødets indhold faktisk ligger i lyden, ikke i billedet.


Hvis kameraet svigter under en videokonference, kan mødet faktisk fortsætte nogenlunde uhindret, men hvis lyden svigter, stopper mødet. Ydermere forårsager dårlig lydkvalitet under en videokonference træthed, dårligt samarbejde og faldende produktivitet. Shure er overbevist om at god lyd bidrager til produktivitet, kreativitet og samhørighed, og at det ikke er nødvendigt at vælge mellem god lyd og lækker indretning, når mødelokalerne skal designes. Shure's nye Microflex Advance array konferencemikrofoner gør kommunikation let og ubesværet ved at tilbyde konsistent klarhed for alle mødedeltagere, uanset hvor de sidder. Og måske endnu vigtigere, Microflex Advance byder på den optimale oplevelse for personen i den anden ende af opkaldet. Med Microflex Advance kan man konfigurere mødet før det begynder. Den patenterede styrbare dækning sikrer klar og forståelig talelyd fra alle steder i et konferencerum, bestyrelseslokale, mødelokale eller et andet arbejdsmiljø. Man behøver ikke længere at planlægge tid før mødet, for at sikre at lyden fungerer. Teknologien glider diskret i baggrunden, mens fleksibiliteten og det elegante design træder frem.

Og hvad er Microflex Advance så ?


MXA910 Ceiling Array er designet til mødelokaler hvor der ikke må være synlige mikrofoner, eller mødeformer hvor der ikke er et bord til rådighed. Ved hjælp af styrbar dækning, finder mikrofonerne i enheden automatisk den der taler. Denne selektive teknologi eliminerer baggrundsstøj, og giver den

klareste lydkvalitet. Du behøver ikke længere bekymre dig om ventilationsstøj eller støj fra f.eks laptops, placering af mikrofonerne, eller at raslen med papirer på bordet, generer lyden. Den indbyggede software tillader dig at konfigurere rummet, baseret på antallet af mødedeltagere og deres placering. Enheden kræver kun et enkelt datakabel til transport af lyd, strøm og kontroldata. Og så passer den direkte ind i et standard 60 x 60 pladeloft.


MXA310 Table Array er perfekt til mindre lokaler. Èn bordmikrofon dækker op til seks personer og minimerer rodet på bordet fra den typiske opstilling med flere mikrofoner med kabler. Den afviser også lyd der kommer oppefra, typisk fra en projektor, fra ventilationsanlægget eller fra den støjende overbo. Den er den perfekte løsning for organisationer med forskellige mødelokaler og -former, da den kan konfigureres til forskellige situationer. Også denne enhed kræver kun et enkelt datakabel der bærer strøm, lydsignal og kontroldata.

Kontaktinformation
Matrix Sales
Jydekrogen 8
2625 Vallensbæk
Tlf:+45 70 25 55 22
Email:   info@matrixsales.dk
-Hallo---Er-du-der---Kan-du-h-re-mig---Jeg-kan-knapt-nok-h-re-dig--