<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Ramboell valgte Shures MXA910 loftsmikrofon til videokonference
Matrix Sales

Annonce

Rambøll valgte Shures MXA910 loftsmikrofon til videokonference

Da Rambøll besluttede, at deres Corporate mødelokale skulle indrettes optimalt til videokonference blev kvalitets-og specifikationskrav udarbejdet af deres egne specialister med fokus på akustik, lys og indretning af mødelokalet. 

 

Loftsmikrofon med høj taleforståelighed

Rambølls kravsspecifikationer blev meget detaljerede, og på lydsiden var det afgørende at opnå en høj taleforståelighed med krav om at benytte loftsmikrofoner til at opfange tale fra mødebordets 22 pladser og positionen ved skærmen på lokalets endevæg. Loftsmikrofonen skal sikre en æstetisk flot indretning med et mødebord fri for bordmikrofoner – og eliminering af uønsket støj fra fx glas eller kopper og berøring med bordpladen.

 

Shure MXA910 – det optimale valg

AV CENTER blev valgt som AV-leverandør:

 

- Som mikrofon-løsning valgte vi 4 stk. Shure MXA910 loftsmikrofoner. Det sikrede den bedst mulige lyd på alle positioner under hensyn til lokalets øvrige indretning – ikke mindst loftslamperne, fortæller Martin Christensen produktspecialist hos AV CENTER København.

 

- Shures MXA910 mikrofoner diskret ophængt i loftet passer perfekt til mødelokalets arkitektur og den øvrige AV-installation. Og resultatet er helt fantastisk. Mødelokalets materialevalg er akustisk optimeret til høj taleforståelighed, hvilket Shures mikrofonteknologi udnytter så godt, at det lyder som om hver plads har en håndholdt Shure SM58 mikrofon foran sig, uddyber Martin Christensen.

 

Lisbeth Kirkegaard, Key Account Manager hos AV CENTER København supplerer:

 

- Beslutningsprocessen gik hurtigt. Rambølls detaljerede behov og høje kvalitetskrav gav en meget klar og produktiv dialog. Det krævede kun få justeringer, før den endelige løsning kom på plads.

 

 

Læs også: "Hallo? Er du der? Kan du høre mig? Jeg kan knapt nok høre dig.” Kom de dårlige lydforhold til livs

 

Perfekt lydteknologi til videokonference

Med valget af Shure Microflex Advance loftsmikrofon MXA910 har Rambøll fået en diskret løsning med array-teknologi, der fokuserer ekstremt præcist på de indstillede områder. Med Shures IntelliMix® software bliver lyden konstant optimeret. Den indbyggede automix funktion kompenserer for baggrundsstøj og sikrer en ekkofri lyd ved at lukke af fra loftshøjtalernes lyd. Endelig giver Shures Autofocus™ teknologi de bedste betingelser til en videokonference, da den intelligent opfanger og følger lyden i hvert område, selvom den talende person læner sig tilbage i stolen eller rejser sig op. Samme signal kan bruges til kamerastyring, så der altid er fokus på den, der taler.

 

Brugervenlig betjening

- Rambøll havde også fokus på, at installationen skulle være brugervenlig og sikre en nem afholdelse af videokonference. Når først Shure mikrofonerne er indstillet, skal der ikke gøres mere. Lydindstillingerne er stresstestet, så mikrofonerne tilpasser sig lydniveauet og leverer den ønskede kvalitet, uanset om mødelokalet er fuldt, eller der kun sidder få herinde, understreger Martin Christensen.

- Vi har naturligvis givet mulighed for at skrue lidt op og ned på lokalets betjeningspanel, men det burde ikke være nødvendigt, smiler Martin Christensen.

 

Mange danske virksomheder har siden introduktionen for 3 år siden fået øjnene op for mikrofonens fleksibilitet og muligheder for optimeret lyd til videokonference. Rambølls Corporate mødelokale er det seneste af mere end 200 installationer i Danmark.

Kontaktinformation
Matrix Sales
Jydekrogen 8
2625 Vallensbæk
Tlf:+45 70 25 55 22
Email:   info@matrixsales.dk