<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Shure Microflex Wireless til S huset Konferencecenter i H rsholm
.-.
Shure Microflex Wireless til Søhuset Konferencecenter i Hørsholm

Annonce

Shure Microflex Wireless til Søhuset Konferencecenter i Hørsholm

Søhuset Konferencecenter i Hørsholm, som er en del af Scion DTU, har fornyligt fået installeret et komplet Shure Microflex Wireless system. 

Søhuset Konferencecenter ligger idyllisk blandt skov og natur i Hørsholm, og centret er nomineret som “Årets Konferencecenter 2016”.


I husets største lokale - Tycho Brahe Auditoriet - er de gamle traditionelle UHF trådløse mikrofoner nu udskiftet med et Microflex Wireless system fra Shure, som en del af en større udskiftning, varetaget af vores forhandler K-Installation.

“Søhuset Konferencecenter har mange gæster og udfordringen var at finde mikrofoner der var meget nemme at bruge, og lyder godt” siger Henrik Drobek fra K-Installation, “Valget faldt på Microflex Wireless fordi hverken ansatte eller gæster fremover skal bekymre sig mere om hverken friske batterier, frekvenser eller lydstyrke. Det klarer systemet helt automatisk”. 


Systemet består af 4 Beltpacks med hovedbøjlemikrofoner, 2 håndholdte mikrofoner, samt en panelmikrofon der kan placeres på talerstolen eller på f.eks mødelederens bord. Da alle mikrofonerne er tilsluttet via Digital Audio (Dante) til en Shure SCM820 Digital Automixer, skal der heller ikke indstilles lydniveauer - det klarer mixeren selv. Derfor er alle mikrofonerne altid klar - de står i laderen og skal bare tages ud, så er man igang. Det er systemets allerstørste styrke - brugervenlighed i yderste potens. Søhuset Konferencecenters houseman Søren Anderson siger: “Det er utrolig nemt at bruge, gæsterne kan selv vælge hvad de har brug for, og de kan klare sig fint uden hjælp fra en AV-tekniker langt det meste af tiden. Det er først hvis der skal tilsluttes eksterne lydkilder som f.eks en PC at der kan være brug for en hjælpende hånd”.

Kontaktinformation
Matrix Sales
Jydekrogen 8
2625 Vallensbæk
Tlf:+45 70 25 55 22
Email:   info@matrixsales.dk
Shure-Microflex-Wireless-til-S-huset-Konferencecenter-i-H-rsholm