<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Den nye lillebror i en benh rd byggebranche
Den nye lillebror i en benhård byggebranche

Annonce

Den nye lillebror i en benhård byggebranche

I Merton A/S er det ikke ”størrelsen” men ”gørelsen” det kommer an på. For Silkeborg virksomheden handler det om at se muligheder i de udfordringer, mani stilles overfor. At finde den helt rigtige løsning, som skaber vækst for deres kunder.

 

Udfordringerne er mange, når de rå betonflader skal beklædes. Bygningsregulativer og normer skal opfyldes, og tit skeles der til de åbenlyse underleverandører når materialer vælges.

 

De fleste bygherrer – uanset opgaven – ønsker at holde leverancerne på et begrænset antal af sikre, troværdige og stabile leverandører.

 

Trods Merton’s størrelse lever virksomheden til fuld op til at være netop denne sikre, troværdige og stabile leverandør. Dette faktum har de seneste leverancer af loftlameller, vægbeklædning og møbeldele til N.H. Hansen og Søn A/S og deres andel af Panum-byggeriet bekræftet.

 

Merton er trådt ind på et, for dem, ukendt område, men virksomheden har bevist, at de kan løfte opgaver af denne størrelse. Ved hjælp af en meget nøje planlægning sammen med kunden, en bred produktvifte og omstillingsparate og innovative leverandører, er man kommet ud med et rigtigt flot resultat.

 

Merton A/S er en agentur- og handelsvirksomhed med base tæt på den nye motorvej gennem Silkeborg. Man repræsenterer nogle af Europa’s førende producenter af design- og pladematerialer til brug indenfor hovedsagelig indretningsindustrien.

 

Den typiske kunde er en Skandinavisk producent af møbler, lofter og vægbeklædning mm. til kontorer, hoteller, køkken og bad, butikker, skibsaptering og meget mere.

 

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Virksomheden råder over en bred vifte af produkter, som opfylder en lang række af de krav der stilles til bygherrer, entreprenører og arkitekter, samtidig med at det færdige produkt har en lækker finish, et flot udseende og et prismæssigt acceptabelt niveau.

 

 

Trenden inden for rigtig mange brancher er innovative produkter. Produkter som kan anvendes på mange forskellige måder, lige fra den traditionelle standard plade til et designprodukt, som oser af lækkerhed.

 

Støj, vand, brand og vægt spiller en større og større rolle, når deres kunder skal vælge produkter, og man har løsninger indenfor både akutstik, letvægt og brandhæmmende produkter.

 

Bearbejdningsgraden af produkterne kan være meget forskellig, men virksomheden har løsninger med alt fra den ubehandlede råplade i større mængder, over de flotteste designer plader til den forædlede møbeldel, pakket og udstyret med stregkode, klar til placering på kundens lager.

 

Som en lille virksomhed med begrænsede ressourcer, handler det for om at balancere gennem et stadig større antal forespørgsler fra kunderne. Man lever af at servicerer sine kunder, og gør hver dag sit ypperste for at imødegå de krav og ønsker, kunderne stiller.

 

Dette dog samtidig med, at man holder sin egen økonomiske formåen for øje. I virksomheden oplever man, at stadig flere af sine kunder ønsker at tage et både miljømæssigt og socialt ansvar.

 

Dette går helt i tråd med de holdninger, Merton ønsker at udstråle. For at synliggøre de tanker og intentioner, som virksomheden har, valgte man således i 2015 at blive FSC- og PEFC certificeret.

 

På baggrund af den vækststrategi, Merton er i færd med at implementere, og da man gennem det sidste regnskabsår har oplevet en markant omsætningtilvækst, har virksomheden valgt at udvide sin medarbejderstab fra 9 til 12 ansatte.

 

For fortsat at kunne at yde nye såvel som gamle kunder den bedste service samt opretholde den faglige kompetencer og rådgivning som er hele hverdagen, føles udvidelsen af medarbejderstaben som det helt rigtige i bestræbelserne på at flytte Merton mod nye successer.

 

Hos Merton er alle medarbejdere en del af den DNA. Her er medarbejderne den vigtigste ressource, og deres input er af stor vigtighed, når den fremtidige strategi planlægges, og med jysk beskedenhed, så synes man faktisk ikke at fremtiden tegner så tosset endda.

merton
...

Merton A/S

Gennem årene har Merton opbygget et bredt produktsortiment, der i dag består af rå eller melaminbelagte plader, komponenter, laminater, finerede plader, letvægtsplader og forskellige designprodukter samt alle mulige og umulige former for kreative overflader.

Kontaktinformation
Merton A/S
Lillehøjvej 10
8600 Silkeborg
Tlf:86801344
Web:
Email:   merton@merton.dk