<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Multitek Specialtilpassede doere med kort leveringstid
Specialtilpassede døre med kort leveringstid

Annonce

Specialtilpassede døre med kort leveringstid

Med fleksibel produktion, kvalitetsmaterialer og kort leveringstid i fokus har Multi-Tek siden 1988 leveret specialfremstillede døre.

 

Tekst af Annika Lillelund

 

På spidsen af Langelinie Alle i København har ATP-Ejendomme opført et bæredygtigt kontorhus tegnet af Lundgaard & Tranberg. Den særprægede facade med de mange vinduer, lukker lys og luft ind og skaber fine udkigsmuligheder over den berømte havnemole.

 

Til ejendommen har den danske producent, Multi-Tek, leveret et større antal glasrammedøre, branddøre (ståldøre) samt brandporte – alle specialdesignet til Pakhuset.

 

Fleksibilitet med kort leveringstid

Den Randers-baserede virksomhed, Multi-Tek, producerer standard- og specialfremstillede døre, porte og glasrammepartier i stål til bl.a. brand- og tyverisikring.

 

Det har man gjort siden 1988, og der er, ifølge direktør i Multi-Tek, Lars Torp Jensen, ikke den bygningstype man ikke har leveret døre eller porte til igennem de seneste 25 år.

 

Virksomheden arbejder ud fra et totaløkonomisk grundlag, hvor kvalitet, fleksibilitet og god rådgivning er i fokus.

 

Det kan, ifølge Lars Torp Jensen, godt lyde lidt trivielt at slå på at være fleksibel, men når det kommer til specialfremstillede døre, er det lidt af et særsyn at kunne levere kundetilpassede produkter med kort leveringstid. Lars Torp Jensen er da heller ikke bleg for at sige, at Multi-Tek har markedets korteste leveringstid:

 

- Større byggerier er mange gange en dynamisk og til tider kompliceret proces med mange aktører. Derfor er der behov for løbende justeringer samtidig med, at der kan ske fejl.

 

På grund af vores fleksible produktionsapparat beliggende her i Randers kan vi håndtere ændringer og rettelser både hurtigere og med færre omkostninger, hvilket er med til at understøtte vores kunders konkurrenceevne.

 

Kvalitet betaler sig i længden

Multi-Tek leverer til byggesager, hvor man ønsker en god holdbarhed og styrke, eller hvor der er behov for specialudformede produkter. Og som Lars Torp Jensen forklarer, er Multi-Tek ikke den billigste producent på markedet:

 

- Vi ”stikker lidt ud”, fordi vi helt bevidst vælger at benytte kvalitetsmaterialer på trods af de højere omkostninger.

 

Mange andre producenter går den anden vej og bruger billigere og tyndere materialer, men vi vurderer, at vores kunder har fokus på totaløkonomien og dermed en lang holdbarhed og færre vedligeholdelsesomkostninger, og det får vi kun ved at bruge kvalitetsmaterialer.

 

Multi-Tek ser således en del eksempler, hvor virksomheden er blevet hyret til at udskifte nyere ståldøre, hvor andre har gået på kompromis med kvaliteten:

 

- Den slags sker oftere og oftere, og med tilgangen af nye udenlandske produkter ser vi eksempler på, at vi bliver bedt om udskifte døre, der kun er 2-3 år gamle, hvilket jo er ekstra dyrt for kunden og brandærgerligt for alle parter.

 

Døre til mange formål

Multi-Tek leverer døre til alt lige fra skoler, hospitaler, fabrikker, dagligvarebutikker, kontorer og boligforeninger og til slotte, fængsler og parkeringskældre. Ofte er der særlige ønsker til enten udseende og design eller specifikke funktionelle krav til eks. brand-, indbrud-, lyd- og skudsikring:

                                                                                                      

- Pakhuset på Langelinie er en pæn leverance for os, og samarbejdet med entreprenøren har været eksemplarisk. Vores typiske kunder tager os, fordi de værdsætter vores høje kvalitet, den korte leveringstid, fleksibiliteten i produktionen samt vores overblik over byggeforløbet, så alle døre leveres på det rette tidspunkt.

multi-tek

Multi-Tek A/S

Multi-Tek A/S leverer standard og special-fremstillede døre, porte og glaspartier i stål til bl.a. brand- og tyverisikring.
 
Vores mange års erfaring med produktion af branddøre, brandporte og brandvinduer kommer vores kunder til gode i form af funktionelle løsninger i høj kvalitet og med et flot ydre.
 
Hertil kan lægges vores korte leveringstid og produkternes montagevenlige udformning. 
Kontaktinformation
Multi-Tek A/S
Holger Danskes Vej 15-17
8960 Randers SØ
Tlf:+45 8711 00 90
Web:
Email:   kontor@multitek.dk