<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> om multi tek
Om Multi-tek A/S

Annonce

Om Multi-tek A/S

 

Multi-Tek A/S har siden etableringen i 1988 leveret døre, porte, glaspartier og karme i stål til mange forskellige industrier og byggeprojekter.

 

Virksomheden ligger i Randers og består i dag af 80 medarbejdere, der besidder den nødvendige kompetence og erfaring til at opfylde dine ønsker og behov inden for brandsikring og andre formål. Hvad enten det drejer sig om standardløsninger eller produktion af skræddersyede ordrer, udfører Multi-Tek altid opgaven med samme professionalisme.

 

Multi-Teks primære fokusområde er fremstilling af branddøre, brandskydeporte/ -døre og brandsikre rammepartier med glas, men vores produktpalette omfatter også indbrudssikre og lydisolerende døre.

 

Multi-Teks forretning bygger på følgende tre nøgleord: 

 

  • Kvalitet
  • Fleksibilitet
  • Troværdighed

 

Se her nogle af vore referencer eller billedinspiration.

 

Udelukkende produkter i kvalitetsmaterialer

Multi-Tek bruger kun materialer af højeste kvalitet til fremstilling af døre, porte, glaspartier og karme. Vi anvender som standard aluzink stålplader med korrosionsegenskaber, der tilfører en optimal beskyttelse såvel indvendigt i produkterne som mod påvirkning udefra. Aluzink stålpader har en flot overfladefinish, og Multi-Teks ståldøre og -porte tilfører derfor bygnings-konstruktioner – foruden høj funktionalitet og sikkerhed - et smukt og professionelt ydre.

Fleksibel produktionsgang

Vi fører et bredt udvalg af døre, porte, glaspartier og karme i standardstørrelser og -udformning, men med vores fleksible produktionsgang kan vi levere skræddersyede løsninger, der passer til netop dine individuelle ønsker og behov - uden lange leveringstider.

Multi-Tek kan yde kompetent rådgivning og sparring i forbindelse med bygningsprojekter. Dermed opnår du eller din kunde, at vores døre, porte og glaspartier passer ind i det arkitektoniske design og på bedste vis komplementerer bygningens indvendige miljø, den udvendige facade og de omkringliggende områder.

Effektiv sikring mod brand og indbrud

Sikring mod brand og indbrud er alvorlige og ansvarsfulde opgaver, og derfor stiller vi og de relevante institutter store krav til vores produkter. Alle Multi-Teks brand- og flammenhæmmende døre, porte og glaspartier er konstrueret og godkendt i henhold til DS (Dansk Standard) 1052.2 og fremstilles under stadig produktionskontrol fra DBI (Dansk Brandteknisk Institut).

Vores sikkerhedsdøre er godkendt i henhold til Skafors klassificeringer. Det gør os til en troværdig samarbejdspartner. Med et produkt fra Multi-Tek kan du effektivt sikre mod brand og indbrud med henblik på at afværge eller begrænse personskader og driftstab.

Monteringsservice og rådgivning

Det er af stor betydning for døres og portes brandtekniske egenskaber, at de bliver korrekt monteret og vedligeholdt. Multi-Tek kan naturligvis varetage monteringen af din branddør eller brandport. Vi tilbyder også den nødvendige rådgivning om montering og vedligeholdelse af brandhæmmende døre og porte, så du selv kan varetage opgaven i henhold til reglementet.

På Multi-Teks website finder du udførlige vejledninger til montering og vedligeholdelse. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

 
multi-tek

Multi-Tek A/S

Multi-Tek A/S leverer standard og special-fremstillede døre, porte og glaspartier i stål til bl.a. brand- og tyverisikring.
 
Vores mange års erfaring med produktion af branddøre, brandporte og brandvinduer kommer vores kunder til gode i form af funktionelle løsninger i høj kvalitet og med et flot ydre.
 
Hertil kan lægges vores korte leveringstid og produkternes montagevenlige udformning. 
Kontaktinformation
Multi-Tek A/S
Holger Danskes Vej 15-17
8960 Randers SØ
Tlf:+45 8711 00 90
Web:
Email:   kontor@multitek.dk