De danske autohuse og Næstved Flisecenter i tæt samarbejde

Her i Næstved Flisecenter har vi netop afsluttet et større projekt med levering af 1200m2 fliser i Odense til Autohuset Kronsbjergs nye biludstilling med Seat og Nissan – en projekttype vi har meget erfaring med.


Over årene har vi opbygget en stor erfaring med levering af fliser til diverse autohuse – og det er for os utrolig vigtigt, at processen bliver så fejlfri og god som muligt, fortæller vores arkitekt-konsulent Jesper Winther Jensen.

Til Autohuset Kronsbjerg i Odense har vi leveret 1200 m2 fliser og Jesper Winther fortæller, at det er fast procedure her hos Næstved Flisecenter at følge sådan en sag meget tæt – det er vigtigt for kunden, men det er også vigtigt for flisecentret at sikre sig tilfredse og glade kunder.

- Vi tilbyder fuld service fra start til slut. Det vil sige, at vi tilbyder vores hjælp i de indledende faser, hvor vi fremviser prøver, laver opmåling og giver general information. Derefter sørger vi for bestilling og levering efter kundens ønske. Vi står klar med hjælp og sparring, hvis dette er påkrævet under byggeprocessen, siger Jesper Winther Jensen og fortsætter:

- Efterfølgende følger vi op på, om kunden er tilfreds med det færdige resultat. Her sker det, at vi er sparringspartner eller rådgiver på spørgsmål om rengøring af gulvene, hvis dette ikke er udført korrekt. Der medsendes dog altid, fra vore side, en drifts- og vedligeholdelses vejledning på de leverede fliser.

Tager udgangspunkt i den konkrete sag

Opstarten på et projekt er altid forskelligt – i vores projekt med Autohuset Kronsbjerg tog arkitekten bag projektet kontakt til vores arkitekt-konsulent, og sammen fandt de ud af, hvordan opgaven bedst kunne løses. 

I det konkrete tilfælde var det ikke muligt for entreprenøren at opbevare fliserne på byggepladsen, så vi fik arrangeret, at fliserne blev leveret over fire gange, hvor kunden kunne bestille levering med en dags varsel. Den samlede mængde fliser blev afhentet i Italien hvorefter vores speditør, Lauritzen, opbevarede dem på deres lager i DK – en proces som ejeren af Autohuset Kronsbjerg, Henrik Kronsbjerg, var meget tilfreds med:

- Det har været en smertefri proces, hvor vi har fået vores arkitekt til at tage sig af processen og det har fungeret godt. Fliserne er blevet leveret i rater og det var en god pris, så jeg er tilfreds, siger han.


Mange års erfaring med bilhuse

Når det kommer til at arbejde med planlægning af fliser til autohuse, har Næstved Flisecenter over årene opbygget utrolig meget erfaring – derfor er vi også opmærksomme på selv de mindste ting i sådan en proces:

- Vi har efterhånden et stort kendskab til denne branche, og vi ved hvad der er vigtigt for forhandlerne i forhold til pris, tid og service. Disse parametre arbejder vi benhårdt på at opfylde til fulde ved hvert enkelt projekt, fortæller Jesper Winther Jensen.

Han fortæller, at vi blandt andet har haft succesfulde samarbejder med Peugeot, Seat, Nissan, Skoda, BMW, Citroën, Toyota og VW. 

Vi har et tæt samarbejde med de fleste bilmærkers hovedkontor i Danmark, og derfor er vi altid up to date med, hvordan deres akutelle koncepter er og skal udformes. 


Fakta:

- Byggeriet Autohuset Kronsbjerg er netop afsluttet i maj 2018 og der er brugt 1200 m2 fliser.
- Vi har leveret fliserneSanctuary 30x60 centimeter,Liquorice 30x60 centimeter og Pyris 30x60 centimeter til Nissan og Seat Sand 60x60 centimeter samt Seat Mørk 60x60 centimeter til Seat.