Beddingen_2_1920

EKSKLUSIVE STORFORMATFLISER I BEDDINGEN

I Beddingen har Næstved Flisecenter leveret en helt særlig specialløsning.

 

Det tidligere industrikvarter og værftsområde omkring Østre Havn i Aalborg er et af de steder i byen, hvor der i disse år bygges meget intenst. Tidligere byggede Aalborg Værft skibe og skibskedler i området, men i dag handler det om at bygge boliger. En blanding af ejerboliger, lejeboliger og almene boliger dukker hastigt frem og efterspørgslen på unikke løsninger følger trop.

 

Her opstod et match mellem Næstved Flisecenters ekspertise ud i specialløsninger og kundernes behov.

 

Beddingen_7_1600

 

SPECIALTILSKÅREDE STORFORMATFLISER

Et eksempel på dette er et projekt i et større byggeri i Beddingen, hvor vi leverede en række fliser i storformat - heriblandt flisen Golden White med satinoverflade i størrelsen 160 x 320 cm. Flisen blev tilpasset projektet i Næstved Flisecenters eget skæreri i Næstved – en nødvendighed for at kunne løse den slags specialopgaver. Der blev i alt leveret 310 m².

 

VELLYKKET SAMARBEJDE MED ENTREPRENØR OG PROJEKTUDVIKLER

Projektchef Ronni Mark Nielsen fortæller om projektet: ”Beddingen i Ålborg er et typisk projekt for os hvad angår størrelse og proces. Fliserne i storformat er måske en anelse atypiske, da de er i de helt store størrelser, og de er først for alvor blevet fremstillet de senere år. Men de er meget oppe i tiden og moderne, og dem leverer vi også.”.

 

Vi bliver tit involveret i projekter, hvor vi skal hjælpe med en speciel løsning, der er tilpasset projektet. Hvad enten vi snakker størrelser, farver, overflader eller sammensætninger af materialer,” siger han og fortsætter:

 

Vi har haft en supergod proces med Peter Heslop fra Raundahl og Moesby, hvor der har været dialog med hovedentreprenøren og udvikleren af projektet. Samt dialog med Jorton, der har monteret fliserne i samarbejde med BMS-kran.”.

 

SPARRING I PROJEKTFASEN

Næstved Flisecenter er tit involveret i projekter, hvor de via deres tætte kontakter kommer tidligt ind i projektfasen. Jo tidligere de kommer ind i projektet, jo mere sparring kan de også byde ind med for at optimere processerne i projektet. Men de har også mange projekter, hvor de kommer ind senere i processen og hjælper med at søge rette kvalitet og farve til den rigtige pris.

 

Har du brug for rådgivning og vejledning om dit projekt, eller ønsker du blot yderligere information om de materialer, der er brugt til projektet, kan du læse mere om om kontakte vores projektafdeling direkte her: Kontakt Næstved Flisecenter projektafdeling (link: https://www.fliser.dk/kontakt/medarbejdere )

 

Projektinformation

Projektnavn:  

Storformatfliser i Beddingen, Ålborg

 

Fliser:

Marazzi, Golden White, 160 x 320 cm.

 

Entreprenør:

Jorton i samarbejde med BMS-kran

 

Hovedentreprenør:

Peter Heslop, Raundahl og Moesby