Elegante fliser med naturstens look til dit hjem

Natursten som marmor og travertin er eksklusivt og skaber en unik stemning i en bolig, men det er også porøst og svært at holde pænt, hvis ikke du er passer godt på det og husker overfladebehandling – det slipper du for med den nye fliseserie Myth. 


I den nye fliseserie hyldes de smukke mønstre og naturlige flader – her får du en serie af keramiske fliser, der ligner natursten på fladen. De er fulde af mønster, smukke farver og fine former.

Men fordi serien består af keramiske fliser, har du ikke bekymringer omkring overfladebehandling, og du behøver ikke at være nervøs for at lave pletter, fordi du spilder vin, citron eller andet syreholdigt på gulvet – fliseserien er robust og vedligeholdelsesfri. 


De elegante flader

Med fliseserien Myth forsøgt man at ramme en stemning, der peger mod fortidens natur og alle de elementer, som en natursten gennemgår for at blive til. Fladerne er store, elegante og smukke i deres udformning og indenfor samme serie fås fliserne med meget forskellige udtryk – de tager alle udgangspunkt i et naturstensudseende. 

Du kan få Myth-serien i sildeben, mosaikker og i traditionelle størrelser med flader, der ligner flere forskellige typer natursten. Fladen er blød og mat i sit udtryk.


Serien fås i 4 farver, Calacatta, Palissandro, Fossile og Stone grey.

Størrelsen er 30x60, 60x60 og 60x120 cm.

FRA 395,- PR. M2