<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Inclusioni en helt nye maade at lave terrazzo paa
Næstved Flisecenter

Annonce

Inclusioni – en helt ny måde at lave terrazzo på

 

Farven Cenere er den grå terrazzo i serien Inclusioni med overfladen Soave

 

En udtryksfuld sammensætning af sten og afdæmpede farvenuancer er hovedingredienserne i den nyeste fliseserie fra den italienske producent Gigacer.


Inclusioni er en nyfortolkning af den oprindelige terrazzo. Her er tale om en helt ny måde at fremstille fliser med stenflader på, og den moderne og langtidsholdbar serie af porcelænsfliser har en eminent styrke og er rengøringsvenlige på et helt andet niveau end natursten, som terrazzo ellers hører under. I denne nye serie har man taget små sten og støbt med ind i en porcelænsflise, så der opnås den samme effekt med skærver nede i flisen, som der er med original terrazzo.


Med Inclusioni får du det smukke fra det naturlige udtryk kombineret med det praktiske element ved en flise, du let kan rengøre. Serien er på en gang enkel og detaljerig i sit udtryk. Den har klare henvisninger til naturen og er både stilsikker og elegant.

Inclusioni_Soave_Tabacco_Bocciardato-Close-Up-2_425x531px


Smuk både inde og ude
Det er ikke til at se, at fliseserien Inclusioni ikke er terrazzo lavet på den gammeldags måde. Serien er lavet efter nye principper, der gør den endnu mere naturtro end mange andre fliser, der skal ligne terrazzo. Det skyldes måden, serien er udformet på.


Først har producenten lavet en base af porcelænsflise og herefter lavet en overflade af sten, der er behandlet, så den kan holde til alt fra udendørs brug til diverse rengøringsmetoder. Men serien er ikke bare gedigen i sin fremstilling, den har også en tredimensionel effekt, som giver øjet en masse at kigge på.


Fliseserien er stærk og derfor kan den bruges både ind og ude – faktisk fremstår den utrolig flot som belægning på en moderne terrasse eller som rustikt gulv i et renoveret køkken, og så fås den i flere størrelser fra 30 x 60 cm. helt op til 120 x 120 cm. Så anvendelsesmulighederne er mange.

Inclusioni_Soave_Tabacco_miljoe_425x531px (002)


Anvendelse af fliserne
Fliserne fra serien kan altså anvendes både ude og ind – og på vægge og gulv. Alt efter hvordan fliserne bruges vil der opstå dekorative flader i rummet, og det er oplagt at overveje, hvordan fliserne sammensættes bedst i dit hjem og hvilken effekt de har i de enkelte rum. 


Fliserne findes i to forskellige varianter – en grovkornet og en finkornet. De to udtryk findes i op til tre forskellige overflader. Varianterne kommer i to tykkelser – en finkornet findes kun i 6mm tykkelser og den grove er i 12mm tykkelse. 

 

Inclusioni fås i fem farver: Bianco Perla, Ecrü, Tabacco, Cenere og Vulcano – alle har de udseende som natursten i rolige farver. Selve overfladen er enten mat eller blød, som egner sig godt til indendørs brug, hvor den mere ru udgave er velegnet til at bruge udendørs eventuelt på terrassen, da den bliver mindre glat i koldt og vådt vejr.

 

Kontaktinformation
Næstved Flisecenter
Marinebuen 3
4700 Næstved
Tlf:55 72 13 12
Email:   post@fliser.dk